Ένα κινούμενο ELF

Uncategorized

Απόκριες λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής για την εγκατάσταση-τύπου hacks, αλλά η κινούμενη elf hack-in-in-in-in-prochid το ιδανικό παράδειγμα φέρνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στη ζωή.

[Stephen] Κατασκευάστηκε τόσο το φόντο όσο και το σώμα του Elf από ένα κομμάτι από κόντρα πλακέ, σχεδιάζοντας και ζωγραφίζοντας τα πάντα με το χέρι, και στη συνέχεια εξασφάλισε το κόντρα πλακέ με ένα εύκολο 2 × 4 που χρησιμεύει ως στάση. Το μεγαλύτερο μέρος του hack είναι μάλλον απλό και αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια τεχνική της συμβατικής κινούμενης εικόνας CEL: Τα μη κινούμενα τμήματα διατηρούνται στάσιμα και μόνο τα κινούμενα μέρη πρέπει να αλλάξουν. Σε αυτή την περίπτωση, η συντόμευση [Stephen] είναι η εισαγωγή ενός δισκίου ως το πρόσωπο του Elf.

Το tablet είναι ένα βιβλίο BlackBerry, το οποίο μετακινεί τα μάτια γύρω και σκόπευε από λίγα συστήματα που σχετίζονται με το Santa ενώ κινούνται το στόμα. [Stephen] αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τη λειτουργία Timeout της οθόνης 5 λεπτών του Playbook και έπρεπε να σχεδιάσει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για να αποφύγει το tablet από την είσοδο σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ενώ παίζεται μέσω των κινούμενων σχεδίων. Τα μελλοντικά του σχέδια είναι να τρυπήσουν μια τρύπα μέσα από το κόντρα πλακέ και να εκθέσουν τον αισθητήρα φωτός του δισκίου για να ανακαλύψει όταν κάποιος περπατάει δίπλα, τότε έχει το άνοιγμα του ELF στη ζωή σε απάντηση. Μπορείτε να δείτε την πρόοδό του μέχρι στιγμής στο παρακάτω βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.