Το online μάθημα Photo Academy iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να σας βοηθήσουν το παιχνίδι κινητής τηλεφωνίας σας [Review]

Όπως λένε, το καλύτερο cam είναι αυτό που είναι πάντα μαζί σας στην τσέπη. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το iPhone, καθώς το iPhone ήταν το go-to cam όχι μόνο μέσος όρος Joes, αλλά και pro φωτογράφοι καλά.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το iPhone έχει ξεπεράσει την Flickr’s Most Popular List Cam για πολλά χρόνια στη σειρά τώρα.

Δεδομένου ότι το iPhone είναι τόσο δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο για την καθημερινή φωτογραφία, το ζήτημα για τους χρήστες του είναι πώς να κάνουν τις φωτογραφίες να φαίνονται ακόμα καλύτερες; Αυτό είναι όπου έρχονται σε ηλεκτρονικά μαθήματα φωτογραφίας.

Σήμερα εξετάζουμε μια τέτοια επιλογή που έρχεται με την ευγένεια της σχολής φωτογραφίας iPhone, παρέχοντας διάφορα διαφορετικά μαθήματα για τη βελτίωση του κινητού σας παιχνιδιού φωτογραφίας.

Το iPhone Photography School ισχυρίζεται ότι σας εμπνέει, ώστε να βγείτε έξω και να πυροβολήσετε, θα σας εκπαιδεύσουν επίσης σε ό, τι μπορεί να κάνει και δεν μπορεί να κάνει το μοντέλο σας, όλα, ενώ σας διασκεδάζει για να το κρατήσετε όλα διασκεδαστικά και αβίαστα.

Τα μαθήματα που χρησιμοποιούνται από τη Σχολή Φωτογραφίας iPhone είναι τα εξής:

Μαθήματα ηλεκτρονικής σχολής φωτογραφίας iPhone

Ακαδημία φωτογραφιών iPhone

Ακαδημία επεξεργασίας iPhone

Ισχυρία τοπίο

Καταγράψτε τα όλα

Ακαδημία τέχνης iPhone

Φωτογραφίες iPhone

Ψηφιακή κυριαρχία

Συντομεύσεις φωτογραφιών

Επεξεργασία Lightroom Mastery

Μόλις συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να δείτε τα προαναφερθέντα μαθήματα για να διαλέξετε, με ο καθένας να χωρίζεται σε διάφορες διαφορετικές ενότητες για εύκολη διάταξη και ανάγνωση, έχοντας σε βάθος οδηγούς βίντεο καθώς και γραπτά μαθήματα.

Κάθε μάθημα έχει επίσης ειδικά τμήματα για σημειώσεις και σχόλια όπου μπορείτε να δείτε τι άλλοι χρήστες παίρνουν το μάθημα μιλούν σχετικά με το ίδιο μάθημα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μάθημα πηγαίνει σε πολύ λεπτομέρειες και ως εκ τούτου έχει μια τιμή που συνδέεται με αυτό, υποδεικνύοντας ότι θα πρέπει να πάρετε κάθε μάθημα ξεχωριστά ανάλογα με το ποια σας έχει πολύ ενδιαφέρον.

Η τιμή των μαθημάτων κυμαίνεται από $ 99 έως $ 299 ανάλογα με το ποια επιλέγετε να πάτε. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι μειωμένες τιμές ως μέρος της τεράστιας έκπτωσης 80% που η εταιρεία λειτουργεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά τα μαθήματα αξίζουν πολύ περισσότερα, ώστε αυτές οι τιμές να φαίνονται δικαιολογημένες. Υπάρχει επίσης η επιλογή να πληρώσετε για ένα μάθημα για δόση 3 μηνών που θέλετε.

Το μόνο πράγμα που επιθυμούμε ήταν ένα μοντέλο συνδρομής όπου θα μπορούσατε να πληρώσετε ένα μικρό τέλος και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, εφόσον είχατε συνδρομή. Ίσως αυτό είναι κάτι που θα προστεθεί στο μέλλον.

Συνολικά, τα online μαθήματα της Σχολής Φωτογραφίας του iPhone αξίζουν να μπείτε σε αν είστε ενθουσιώδης φωτογραφία, είτε pro είτε casual, και θέλετε να αυξήσετε το παιχνίδι της κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone.

Ακαδημία φωτογραφιών iPhone

Ποιος είναι αυτό ακριβώς;

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο μάθημα της Ακαδημίας Φωτογραφίας iPhone. Αυτό το μάθημα είναι γενικά για όσους θέλουν να τραβήξουν πολλές κρίσιμες φωτογραφίες με το τηλέφωνό τους. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να βγάζει γρήγορα το τηλέφωνο από την τσέπη για να πυροβολήσει συναρπαστικές ή μια φορά στη ζωή, όπως τα πρώτα βήματα ενός μωρού ή ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα όταν βγαίνετε για μια βόλτα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε Πώς να το χρησιμοποιήσετε καλά. Αυτό είναι ακριβώς όπου έρχεται το μάθημα “Iphone Photo Academy”. Το μάθημα πηγαίνει σε λεπτομέρειες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας σε κάθε πιθανή κατάσταση, από πορτρέτα έως καταρράκτες.

Περιεχόμενα μαθήματος:

1. Τα βασικά στοιχεία του iPhone Cam (8 μαθήματα, 105 λεπτά)
2. Πρόσθετες δυνατότητες έκκεντρου iPhone (8 μαθήματα, 113 λεπτά)
3. Οι αρχές της μεγάλης φωτογραφίας (8 λ., Περίπου 130m)
4. Δημιουργικές τεχνικές φωτογραφίας iPhone (8 λίτρα, περίπου 114m)
5. Κοινά σενάρια φωτογραφίας iPhone (11 λίτρα, περίπου 159m)
6. Μπόνους: Πώς να διατηρήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας (5 L., περίπου 55m)
7. Μπόνους: Μυστικά για τη διαχείριση μιας τεράστιας βιβλιοθήκης φωτογραφιών (5 λ., Ποσ. 70m)
8. Ανάλυση φωτογραφιών (7 βίντεο, περίπου 8 ώρες)

Αξίζει?

Σκεφτείτε το μάθημα Photo Academy iPhone ως ένα που δημιουργήθηκε ειδικά για τους αρχάριους. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, το οποίο συνολικά είναι περίπου 20 ώρες, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία για τον φακό Cam του iPhone, το φως, τη σύνθεση φωτογραφιών, τις τεχνικές λήψης, την επεξεργασία και πολλά άλλα.

Το μάθημα χωρίζεται σε 5 μονάδες, καθένα από τα οποία καλύπτει με μεγάλη λεπτομέρεια διάφορα διαφορετικά θέματα για αρχάριους με τη φωτογραφία. Πάνω από 5 κύρια μοντέλα, αυτό το μάθημα χρησιμοποιεί επίσης 3 επιπλέον μονάδες μπόνους που καλύπτουν θέματα όπως η διατήρηση της ποιότητας των φωτογραφιών, η διαχείριση τεράστιας βιβλιοθήκης φωτογραφιών και η ανάλυση φωτογραφιών.

Για ό, τι προσφέρει αυτό το μάθημα και δεδομένης της τιμής του, κατά τη γνώμη μας αξίζει να μπει. Θα ξεπεράσει απολύτως το παιχνίδι φωτογραφίας iPhone σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τιμή και πώς να το αποκτήσετε;

Αυτό το συγκεκριμένο μάθημα κοστίζει μόλις $ 99, το οποίο δεδομένου ότι το περιεχόμενό του δεν έχει αντιστοιχία. Συνήθως θα κοστίσει 495 δολάρια, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το πάρετε για μια τεράστια έκπτωση 80% εδώ κοστίζει μόλις $ 99.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε:

Jailbreak iOS 15.6 στην ενημέρωση κατάστασης iPhone και iPad

Λήψη: iOS 15.6 Τελικοί σύνδεσμοι IPSW Αρχεία OTA και iPados 15.6 έξω τώρα

iOS 16 Beta Συμβατό και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod Touch Devicesnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.