Στρέφοντας τον κλασικό ελεγκτή Wii σε μια εξέδρα παιχνιδιών

Ένα κομμάτι δημιουργικού σχεδιασμού σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα υλικό οθόνης και παιχνιδιών καλύτερα σε αυτόν τον ελεγκτή. [Valentin Ivanov] είχε ήδη χρησιμοποιήσει το Wii Classic Controller Pro ως εισροή για τα έργα που βασίζονται στο Gadgeteer. Ήθελε έναν τρόπο να παντρευτεί το συμβούλιο του έργου, την εμφάνιση και τον ελεγκτή σε μία μόνο μονάδα.

Είμαστε τεράστιοι οπαδοί το σχέδιο επειδή δεν απαιτεί καμία αλλαγή του ελεγκτή. Αντ ‘αυτού, πέντε που δημιουργούνται λεπτομερώς κομμάτια κόπηκαν από κάποιο λεπτό κόντρα πλακέ. Κρατώνουν μαζί σε μια συναρμολόγηση που αγκαλιάζει την κορυφή του ελεγκτή ενώ παράλληλα παρέχει πολλές επιλογές τοποθέτησης για το υλικό πρωτότυπου χάρη σε ένα μεγάλο πλέγμα οπών. Ένα ζευγάρι κομμάτια χάλκινου ράβδου κλειδώνει το βραχίονα τοποθέτησης στη θέση του πληκτρολογώντας στις οπές κοχλιών στο κάτω μέρος του ελεγκτή.

Στην εικόνα παραπάνω μπορείτε να δείτε το Tiny Pacman που τρέχει στην εξέδρα. Είναι τώρα σχεδόν φορητό, υπολογίζοντας μόνο σε μια υποδοχή βαρέλι για την εξουσία, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι ένα πακέτο μπαταριών θα μπορούσε να σταθεί αν είναι απαραίτητο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.