Το Sonic Screwdriver συναντά το TV-B-Gone

[FURRYSALAMAND] έχει έναν φίλο που είναι ένας πραγματικά τεράστιος γιατρός που ανεχειρίζεται. Εμφανίζεται ότι αυτός ο φίλος έχει ένα γενέθλια που έρχεται επάνω, καθώς και [Furrysalamander] επιθυμούσε να πάρει κάτι εκπληκτικό της. Ένα ηχητικό κατσαβίδι είναι πάντα ένα φανταστικό δώρο, ωστόσο [Furrysalamander] επιθυμούσε να βάλει την προσωπική του αφή σε αυτό. Κατέληξε να προσθέσει ένα Screwdriver της TV-B σε [10], γυρίζοντας ένα φανταστικό deus ex machina σε μια πρακτική συσκευή.

Το σώμα της ηχητικής προέρχεται από αυτό το αντίγραφο του κατσαβιδιού [10] από το Believe Geek. Στο εσωτερικό, το κατσαβίδι έχει έκταση για μια μπαταρία μια πλακέτα κυκλώματος για τη διαχείριση των φώτων καθώς και το θόρυβο που αναμένεται κανονικά ενός ηχητικού κατσαβιδιού. [FURRYSALAMAND] πρόσθεσε ένα κύκλωμα ελεύθερης μορφής που αποτελείται από ένα Attiny85, ένα τρανζίστορ, οδήγησε, καθώς και μερικές αντιστάσεις για να προσθέσει τη δυνατότητα να γυρίσει σχεδόν οποιοδήποτε είδος τηλεόρασης μακριά.

Του προγράμματος [FURRYSALAMANDER] Χρειάζεται να προγραμματίσει το ελευθερία με το υλικολογισμικό της τηλεόρασης-b-gone, καθώς και με οποιοδήποτε τύπο εργαλείων προόδου της AVR, χρησιμοποίησε τις καρφίτσες gpio του Raspberry Pi για να συνθέσει το υλικολογισμικό στον μικροελεγκτή. Αυτό είναι κάτι που έχουμε δει πριν, ωστόσο, [Furrysalamander] είναι πρωταθλητής για να συμπεριληφθεί η διαδικασία στην εκπαιδευτή του.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ηχητικό κατσαβίδι που δεν λειτουργεί στο ξύλο καθώς δεν μπορεί να σπάσει μια σφραγίδα αδιεξόδου. Απενεργοποιεί τις τηλεοράσεις, όμως, καθώς και φαίνεται φανταστική για να εκκινήσει. Μπορείτε να επιθεωρήσετε ένα demo του Sonic της [Furrysalamander] της δράσης μετά το διάλειμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.