Οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROMs για το GSM Samsung Galaxy Nexus I9250 (Maguro)

Uncategorized

Αν εμφανιστεί ένας ιδιοκτήτης της σειράς Nexus, σχεδόν πήρατε ολόκληρο τον κόσμο του Android στα χέρια σας. Το Galaxy Nexus ήταν η πιο τρέχουσα ναυαρχίδα της Google (από τη Samsung) για το έτος 2011, περιλαμβάνει το Android OS 4.0.4 Sandwich Ice Cream καθώς και συνδυάζει ένα αξιοσημείωτο υλικό που περιλαμβάνει μια απίστευτα AMOLED 4,65 ίντσες οθόνη, ένα διπλό core 1,2 GHz Cortex-A9 Επεξεργαστής, 16 GB Εσωτερική αποθήκευση καθώς και 1 GB άτομο προσέφερε RAM. Τα τηλέφωνα της σειράς Nexus, ας είναι το Nexus 1 ή το Nexus S, είχαν πάντα το καλύτερο καθώς και ένα σημαντικό ποσό υποστήριξης σχεδιαστών καθώς και έτσι η παράδοση ήταν ακριβώς η ίδια για το Galaxy Nexus.

Σήμερα, θα σας εξυπηρετήσω τους ανθρώπους με τον καλύτερο κατάλογο ROMS, τις οδηγίες προεπισκόπησης και εγκατάστασης οθόνης για το GSM Galaxy Nexus I9250 (Codename: Maguro). Αυτή η λίστα συντάσσει τα πιο σημαντικά ROM σε σχέση με την ταχύτητα, τη σταθερότητα, την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Θα σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε καθένα από αυτά για να βιώσετε μια αίσθηση εμβέλειας καθώς και τελικά να επιλέξετε ένα που ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε ριζώσει το Galaxy Nexus σας δείτε αυτή τη δημοσίευση καθώς και να συμμορφωθείτε με τις βασικές οδηγίες.

Οι ROMs Down εδώ παρέχονται με τυχαία σειρά, οπότε ευγενικά μην το σκέφτεστε ως Top 5 ή 10, θεωρώντας ότι είναι μια λίστα με χειροποίητα.

1. Xenonhd ROM VXVIII (JB 4.1.2)

Προγραμματιστής: IciseAndfire

Το XenonHD είναι δημοφιλές για τη σταθερότητα, την αδυναμία και την ομαλότητα του. Έτσι, αν έχετε προτιμήσει αυτά τα χαρακτηριστικά, το ROM σας ταιριάζει το καλύτερο. Βασίζεται στο AOSP Jelly Bean 4.1.2 JZO54K. Μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: Apex Launcher, XenonHD Wallpapers, πρόσβαση root, παρατεταμένο μενού ισχύος, New Data Manager, CM Apollo Music Player, init.d, build.prop tweaks καθώς και πολλά άλλα.

Αξιολόγηση βίντεο από το DroidKevinrooted (Εγγραφείτε)

Πώς να εγκαταστήσω:

Αντιγράψτε και τα τρία δεδομένα στην κάρτα SD. Επανεκκινήστε το CWM Healing> Ρυθμίστε το Zip από το SDCARD> Επιλέξτε Zip από το SDCard> Επιλέξτε το rom zip καθώς και το flash it. Όταν αναβοσβήνει, αναβοσβήνει τα άλλα δύο δεδομένα με την ίδια ακριβώς σειρά. Όταν ολοκληρωθούν όλα, επιλέξτε “Επανεκκινήστε το σύστημα τώρα”.

[Original Thread] [Team Horizon GitHub]

2. Paranoidandroid 2.54 ROM (JB 4.1.2)

Προγραμματιστής: molesarecoming

Το ParanoidAndroid είναι το πρώτο firmware android μετά την αγορά Android για να προσφέρει πραγματική υβριδική λειτουργία αντί για το ανόητο build.prop mods. Πρόκειται για μια συνολική ανάπτυξη από την πηγή με το CyanogenMod ως βάση. Το PA σας εξυπηρετεί με 4 εντελώς διαφορετικές λειτουργίες UI (UI Tablet UI, Phablet UI, Nexus-7UI & Phone UI), οπότε όταν δηλώνουν “δεν είναι μόνο η λειτουργία tablet” τότε εξαρτάται από μένα, είναι μόνο σωστοί. Εκτός από ολόκληρη την ιδέα του UI, το PA επιτρέπει επίσης σε ένα άτομο να επεξεργάζεται/ τροποποιήσει το DPI/ μέγεθος καθώς και τα χρώματα του. Έτσι, για να συνοψίσουμε, αυτό είναι το ROM για εσάς αν είστε ενθουσιώδης φαντασία, καθώς και θεωρώντας ότι αυτό το ROM βασίζεται στον κώδικα CyanogenMod, οπότε η ασφάλιση ισχυρίζεται τη σταθερότητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς και την απόδοση που χρησιμοποιείται από την CM.

Πώς να εγκαταστήσω:

Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ

[Αρχικό νήμα]

3. Μετασχηματισμός Android HD 7.0.0 ROM (JB 4.1.2)

Προγραμματιστής: Mike1986

Σας αρέσει το UI που σας παρέχεται η συσκευή; Τότε αυτή μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το Android Transformation HD συνδυάζει σταθερότητα και σταθερότητα οποιουδήποτε τύπου άλλου προσαρμοσμένου ROM, καθώς και το απόθεμα του εργοστασίου ROM με δηλωμένη υποστήριξη από τον ίδιο τον σχεδιαστή. Βασίζεται από το επίσημο Samsung Galaxy Nexus GSM αναπτύσσει το JZO54K.

Αξιολόγηση βίντεο από DMK Android (Εγγραφείτε τον)

Πώς να εγκαταστήσω:
Κατεβάστε τις δέσμες που συνδέονται, πρέπει να αναβοσβήνουν στην εξαιρετικά ακριβώς ίδια αγορά, όπως επισημαίνονται παραπάνω. Τοποθετήστε τα στην κάρτα SD σας. Εκκίνηση στο CWM Healing> Ρυθμίστε το φερμουάρ από το SDCARD> Επιλέξτε το Zip από το SDCard> Επιλέξτε “Android_Revolution_HD_SUPER_WIPE_LITE_NEXUS.ZIP” καθώς και αναβοσβήνετε. Αναβοσβήνετε τα δεύτερα δεδομένα (αρχείο ROM) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τώρα, μεταβείτε στο “Εφαρμογή ενημέρωσης από το SDCard” καθώς και αυτό θα αναβοσβήνει το “update.zip”.

Σημείωση: Το “update.zip” είναι το πακέτο υλικολογισμικού που περιέχει το τρέχον ραδιόφωνο καθώς και το bootloader για το Android Transformation HD 7.x.x ROMS.

[Αρχικό νήμα]

4. Slim Bean 2.9.0 ROM (JB 4.1.2)

Προγραμματιστής: Nebucatnetzer

Το Slim Bean είναι ένα ROM που συντάχθηκε από τον πηγαίο κώδικα AOSP με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά από το CyanogenMod & AoKP. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το ROM απομακρύνει το AOSP στο ελαφρύτερο και ακόμα με τα πιο λαμπρά χαρακτηριστικά. Το Slim Bean ενσωματώνει τη λειτουργία του κώλου (προηγμένες ρυθμίσεις λεπτών) που παίρνει την εξατομίκευση ROM στο επόμενο επίπεδο. Το UI είναι κυρίως σκοτεινό/ holo που την καθιστά συνολική δέσμευση προς την παράδοση των “Slim ROMS”. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ελαφρύ ROM με τα πιο απαιτημένα χαρακτηριστικά.

Πώς να εγκαταστήσω:

Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ

[Αρχικό νήμα]

5. Codename Android 3.8.0 ROM (JB 4.1.2)

Προγραμματιστής: CodenameAndroid

Το CNA (Codename Android) είναι ένας ακόμη οργανισμός firmware μετά την αγορά που στοχεύει στη διανομή ενόςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.