Εγκαταστήστε το Android 6.0.1 Marshmallow Ενημέρωση στην καρτέλα Galaxy A LTE SM-P355

Uncategorized

Ενώ πολλοί από τους χρήστες Android περιμένουν την ενημέρωση του Android Nougat για να φτάσουν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που ονειρεύονται να απολαμβάνουν το Marshmallow στις συσκευές τους . Η Samsung έχει ξεδιπλώσει την ενημέρωση Android 6.0.1 στις συσκευές τους για λίγο. Εάν το τηλέφωνό σας ή το tablet σας είναι πολύ περισσότερο από 2 χρονών, ίσως να μην λάβετε το Android Nougat.

Καλύπτουμε τον Οδηγό Ενημέρωσης Marshmallow για τις συσκευές Samsung για λίγο. Εάν είστε ιδιοκτήτης της καρτέλας Galaxy A LTE με αριθμό μοντέλου SM-P355, είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε το πιο γλυκό πράγμα διαθέσιμο για τη συσκευή σας. Χρησιμοποιώντας το σεμινάριο μας μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ενημερωμένη έκδοση Android 6.0.1 Marshmallow στην καρτέλα Galaxy A LTE.

Το Marshmallow OTA για την καρτέλα Galaxy A LTE SM-P355 έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες. Ωστόσο, εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού λόγω της ανήκεως σε μια χώρα όπου η ενημέρωση δεν είναι επίσημα διαθέσιμη ή επειδή έχετε ριζώσει τη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να περιμένετε πια. Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε το firmware Android 6.0.1 Marshmallow από κάτω και να το εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας το ODIN.

Ψάχνετε για ενημέρωση Marshmallow για την καρτέλα Galaxy σας;

Εγκαταστήστε το Android 6.0.1 Marshmallow στην καρτέλα Samsung Galaxy A SM-T355Y

Ενημερώστε την καρτέλα Samsung Galaxy A SM-T355 στο Android 6.0.1 Marshmallow

Εγκαταστήστε το Android 6.0.1 Marshmallow στην καρτέλα Samsung Galaxy A SM-T350

Τι νέο υπάρχει στο Android Marshmallow

Τώρα εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που θα παρατηρήσετε μετά την ενημέρωση της καρτέλας Galaxy σας A LTE στο Android Marshmallow.

Συνολική βελτίωση στο UI Touchwiz.

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ασφάλειας.

Καλύτερη διαχείριση συγκατάθεσης εφαρμογών.

Βελτίωση ζωής μπαταρίας μέσω λειτουργίας αναμονής Doze και εφαρμογής.

Νέα λειτουργία αναζήτησης και γρήγορης κύλισης που προστέθηκε στο συρτάρι εφαρμογών.

Το Google τώρα μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί κρατώντας το κουμπί Home.

Αρκετά άλλα μικρά τσιμπήματα και αλλαγές.

Κατεβάστε το Galaxy Tab A LTE SM-P355 Marshmallow Firmware

Μην ανησυχείτε αν η χώρα σας δεν σημειώνεται παρακάτω. Εάν η καρτέλα Samsung Galaxy A LTE (SM-P355) δεν είναι κλειδωμένη σε έναν πάροχο δικτύου, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εγκατάσταση οποιασδήποτε μη επωνυμίας από κάτω. Με τον φορέα, υπονοούμε συσκευές που λειτουργούν μόνο με συγκεκριμένους φορείς.

Firmwares με φορέα
Σιγκαπούρη (MM1): P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_MM1.ZIP | Καθρέφτης 1

Σιγκαπούρη (Singtel): P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_SIN.ZIP | Καθρέφτης 1

Σιγκαπούρη (StarHub): P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_STH.ZIP | Καθρέφτης 1

Φιλιππίνες (ανοιχτή γραμμή): P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_XTC.ZIP | Καθρέφτης 1

Ινδονησία: P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_XID.ZIP | Καθρέφτης 1

Φορέα-άμικτα/ανοιχτά firmwares
Σιγκαπούρη: P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_XSP.ZIP | Καθρέφτης 1

Ταϊλάνδη: P355XXU1BPG2_P355OLD1BPG2_THL.ZIP | Καθρέφτης 1

Βιετνάμ: P355XXU1BPG2_P355OLD1BPG2_XXV.ZIP | Καθρέφτης 1

Ινδονησία: p355xxu1bpg2_p355olb1bpg2_xse.zip

Καμπότζη: P355XXU1BPG2_P355OLB1BPG2_CAM.ZIP | Καθρέφτης 1

Μαλαισία: P355XXU1BPF4_P355OLB1BPF4_XME.ZIP | Καθρέφτης 1

Θα προσθέσουμε πολύ περισσότερα Android Marshmallow Firmwares για την καρτέλα Galaxy A LTE όταν είναι διαθέσιμα.

Προετοιμασίες

Κατεβάστε το φερμουάρ firmware από πάνω. Αποσυνδέστε το αρχείο που κατεβάστηκε για να λάβετε το αρχείο υλικολογισμικού με επέκταση .tar.md5.

Κατεβάστε το Odin 3.10.7. Αποσυνδέστε το.

Εγκαταστήστε τους πιο πρόσφατους Chauffeurs της Samsung USB που έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστών στην καρτέλα Galaxy σας A LTE και ενεργοποιήστε το Debugging USB.

Η εγκατάσταση του υλικολογισμικού αποθεμάτων δεν θα σκουπίσει τη συσκευή σας, αλλά συνιστούμε να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και στις εγκαταστάσεις εφαρμογών ως προφύλαξη.

Βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο μπαταρίας της καρτέλας σας είναι πάνω από το 60%.

Εγκαταστήστε την ενημέρωση Marshmallow στην καρτέλα Galaxy A LTE SM-P355

Μόλις φροντίσετε τις προετοιμασίες που συζητήθηκαν παραπάνω, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του υλικολογισμικού στην καρτέλα Galaxy σας A LTE.

Απενεργοποιήστε την καρτέλα του Galaxy A LTE και εκκινήστε το στη λειτουργία λήψης. Μπορείτε να το κάνετε πατώντας και κρατώντας ταυτόχρονα την ένταση + Home + Home + Power για 2-3 δευτερόλεπτα. Μόλις δείτε την προειδοποιητική οθόνη, απελευθερώστε τα κλειδιά. Στη συνέχεια, πατήστε το έντονο έντυπο για να εισαγάγετε τη λειτουργία λήψης ή ODIN.

Ανοίξτε το φάκελο ODIN και ξεκινήστε το Odin 3.10.7.exe.

Τώρα συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Όταν ο Odin ανιχνεύει την καρτέλα Α, η θύρα ID: COM στο Odin θα επισημανθεί και θα δείτε “Προστέθηκε!” Στο πλαίσιο καταγραφής του Odin.

Κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογές στο ODIN και βεβαιωθείτε ότι ελέγχονται μόνο οι επιλογές χρόνου επαναφοράς αυτοκινήτων και F. RESET. Μην αγγίζετε τίποτα άλλο.

Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί AP στο Odin, μεταβείτε στο φάκελο όπου εξάγετε το υλικολογισμικό και επιλέξτε το αρχείο υλικολογισμικού με επέκταση .tar.md5.

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο Odin. Κάτι τέτοιο θα ξεκινήσει την εγκατάσταση που θα διαρκέσει λίγα λεπτά για να τελειώσει. Απλά περιμένετε υπομονετικά.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα περάσετε! Μήνυμα για τον Odin και την καρτέλα Galaxy σας Το LTE θα επανεκκινήσει αυτόματα.

Ολοκληρώθηκε! Δεδομένου ότι η πρώτη εκκίνηση μετά από νέα εγκατάσταση υλικολογισμικού μπορεί να διαρκέσει 5-10 λεπτά, πρέπει να είστε υπομονετικοί. Ωστόσο, εάν σαςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.