Το Duck-out Paintry γεμίζει χώρο δίπλα στο ψυγείο

Το ψυγείο σας χρειάζεται λίγα ίντσες χώρου στην πλευρά μεντεσέ στην αγορά για να ανοίξει πλήρως η πόρτα. Εάν υπάρχει ένας τοίχος σε αυτή την πλευρά, υποδηλώνει ότι αφήνετε ένα κενό. Ένα κομμάτι ξυλείας και κάποιο οικονομικό υλικό μπορεί να μετατρέψει το κενό σε ένα ντουλάπι έλξης.

Αυτή η εικόνα προέρχεται από το [RATMAX00’S]. Είχε ένα χάσμα 6,5 “για να συνεργαστεί και ξεκίνησε την κατασκευή κάνοντας ένα ξύλινο πλαίσιο χρησιμοποιώντας βίδες τσέπης για τις αρθρώσεις των άκρων. Τέσσερις τροχοί προστέθηκαν στο κάτω μέρος για να το κάνουν να κυλήσουν και να ξεπεράσουν εύκολα. Χρειάστηκε μια συμφωνία και ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα δεν πέφτουν από τα ράφια. Επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν 3D εκτυπωτή για αγκύλες που κρατούν τους πείρους φράχτη και μια προσαρμοσμένη λαβή. Εάν δεν το έχετε μόλις χτυπήσει το διάδρομο υλικού του υπουργικού συμβουλίου στο τοπικό κατάστημα στο σπίτι σας.

Αναρωτιόμαστε αν θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι ράγες κλήτευσης πλήρους επέκτασης που τοποθετούνται πάνω και κάτω από το ντουλάπι επιπλέον σε δύο τροχούς; Αυτό θα βοηθούσε να κρατήσει το ντουλάπι να ξύσει από το ψυγείο ή τον τοίχο.

Ενώ δημιουργείτε βιβλιοθήκη μεγέθους πράγματα γιατί να μην φτάσετε και σε μια κρυφή πόρτα;

Leave a Reply

Your email address will not be published.