Το Raspberry Pi Tor Proxy σας επιτρέπει να πάρετε ανωνυμία μαζί σας

Uncategorized

Η κυκλοφορία ιστού σας είναι συνδεδεμένη σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Υπάρχουν μερικές διαφορετικές επιλογές για να επαναλάβετε την ιδιωτικότητά σας (που ζουν από το πλέγμα που εξαιρούνται), καθώς και το δίκτυο Tor έχει από καιρό μια από τις καλύτερες επιλογές. Ωστόσο, τι γίνεται όταν είστε μακριά από εσάς η εγκατάσταση του σπιτιού σας; Το Adafruit έχει την πλάτη σας. Έχουν δημοσιεύσει έναν οδηγό που θα μετατρέψει ένα βατόμουρο PI σε ένα φορητό διακομιστή μεσολάβησης.

Η μέθοδος χρειάζεται μια σύνδεση Ethernet, ωστόσο αυτά είναι συνήθως αρκετά απλά να βρεθούν από τα σπίτια των ξενοδοχείων ή των συγγενών. Λίγο έργο που διαμορφώνει τα στοιχεία του δικτύου Linux θα μετατρέψει τα RPI σε πρόσβαση WiFi πρόσβαση στο σημείο. Συνδέστε το με το laptop ή το smartphone καθώς και μπορείτε να αναζητήσετε όπως κανονικά. Το RPI θα ανωνύξει τη διεύθυνση IP για όλη την κυκλοφορία στο διαδίκτυο.

Η αξιοποίηση του δικτύου Tor για το απόρρητο δεν είναι ένα νέο θέμα για εμάς. Έχουμε εξετάσει το Tor Acks που πηγαίνουν όλη τη μέθοδο πίσω στις αρχές του Hackaday. Το θέμα έρχεται καθώς πηγαίνει όμως το υλικό για αυτό απλά συνεχίζει να βελτιώνεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published.