Κατεβάστε το Lenovo S5 Stock Wallpapers

Η Lenovo εισήγαγε το σημερινό smartphone στη σειρά Lenovo από την επιχείρηση που είναι το Lenovo S5. Όσον αφορά την εισαγωγή του Lenovo S5, αυτό γίνεται το πρώτο smartphone που θα εισαχθεί από την Lenovo το 2018. Εκτός αυτού, το Lenovo S5 είναι επίσης ο διάδοχος του Lenovo S4 που εισήχθη πέρυσι.

Όσον αφορά το Lenovo S5, το smartphone περιλαμβάνει όλες τις προδιαγραφές που αναμένονται από ένα ακουστικό 2018, όπως μια οθόνη 18: 9, διπλές κάμερες στο πίσω μέρος καθώς και η τρέχουσα έκδοση του Android. Μιλώντας για το Lenovo S5, καταλάβαμε ότι τα smartphones της σειράς Lenovo S, υποστηρίζουν τα άλλα smartphones προδιαγραφών της μεσαίας εμβέλειας από τους Xiaomi καθώς και την τιμή καθώς και ακριβώς την ίδια είναι η κατάσταση με το Lenovo S5 επίσης.

Αν ρίξουμε μια ματιά στις προδιαγραφές του Lenovo S5, το smartphone περιλαμβάνει μια οθόνη Full HD+ 5,7 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 1080 x 2160 εικονοστοιχείων που περιλαμβάνει αναλογία στοιχείων 18: 9. Μαζί με αυτό, το gadget τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm για smartphones μεσαίας εμβέλειας, το οποίο είναι το chipset Qualcomm Snapdragon 625. Μαζί με τον επεξεργαστή έρχεται οι προδιαγραφές αποθήκευσης καθώς και το Lenovo S5 περιλαμβάνουν 4GB μνήμης RAM μαζί με 64GB καθώς και 128GB επιλογές εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια παραλλαγή του Lenovo S5 με RAM 3GB καθώς και η εσωτερική αποθήκευση 32GB.

Εκτός από αυτό, έχουμε ήδη επισημάνει ότι το Lenovo S5 περιλαμβάνει μια διπλή διαμόρφωση CAM στο πίσω μέρος. Αυτή η διπλή διαμόρφωση CAM στο Lenovo S5 έχει ένα κύριο CAM 13MP που είναι ένας μονόχρωμος αισθητήρας μαζί με ένα δευτερεύον CAM 13MP στο πίσω μέρος που είναι ένας αισθητήρας RGB. Στο μπροστινό μέρος, το Lenovo S5 σπρώχνει ένα cam 16mp για πολύ καλύτερα βίντεο που προσφέρουν μπροστά καθώς και selfies.

Μαζί με αυτό, το Lenovo S5 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, καθώς και το gadget προσφέρεται σε μαύρα μεσάνυχτα καθώς και κόκκινα χρώματα φλόγας. Επίσης, το Lenovo S5 τρέχει στην τρέχουσα έκδοση του Android, η οποία είναι το Android 8.0 Oreo, καθώς και αυτό βασίζεται στο έθιμο δέρμα από την Lenovo που κατανοείται ως Zui που έχει προσβληθεί όσο το v3.7. Επίσης, το Lenovo S5 διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 3000 mAh.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Lenovo S5

Η Lenovo εισήγαγε τώρα το πρώτο smartphone από την επιχείρηση το 2018 εκτός από το smartphone της ναυαρχίδας στη σειρά Lenovo για το τρέχον έτος. Όσον αφορά την εισαγωγή, το πιο πρόσφατο smartphone της Lenovo έχει ονομαστεί ως Lenovo S5. Το Lenovo S5 είναι ο διάδοχος του Lenovo S4 που εισήχθη πέρυσι.

Όπως κάθε είδος νέου smartphone, το Lenovo S5 έρχεται χωρίς λιγότερες από 28 ειδικές ταπετσαρίες μετοχών ο αριθμός των ταπετσαριών στο Lenovo S5 είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει πρόσφατα.

Όσο για τις ταπετσαρίες αποθεμάτων Lenovo S5, είναι σε πλήρη HD+ υψηλής ποιότητας μαζί με την τυπική ανάλυση των 1080 x 2160 pixels που μειώνεται σε αναλογία στοιχείων 18: 9.

Έχουμε συνδέσει όλες τις ταπετσαρίες που ανακαλύφθηκαν από το Lenovo S5 παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που σας αρέσει μεμονωμένα κάνοντας κλικ ή πατώντας τους. Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε το σύνολο σε ένα μόνο φερμουάρ πηδώντας απευθείας στους συνδέσμους λήψης στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να πείτε ότι έχοντας κατεβάσει το φερμουάρ, θα πρέπει να το εξαγάγετε καθώς και να αντιγράψετε τις ταπετσαρίες στο τηλέφωνό σας προτού να μπορέσετε να τα εφαρμόσετε.

Λήψη συνδέσμων

Lenovo-s5-stock-wallpapers.zip | Καθρέφτης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

Ταπετσαρίες αποθεμάτων Zte Nubia N3

Ταπετσαρίες Infinix Zero 5

Ταπετσαρίες αποθεμάτων ASUS X015 (Full HD)

Redmi Σημείωση 5 καθώς και Σημείωση 5 Ταπετσαρίες Pro Stock

Leave a Reply

Your email address will not be published.