Η κρυφή συσκευή παραμορφώνει τις ειδήσεις σε ασύρματα δίκτυα, μπύρα ζυθοποιίας, είναι η μηχανή χρόνου

Uncategorized

καλύφθηκε το νέο κιβώτιο μεγέθους τοίχου που εισάγει ψεύτικες ειδήσεις σε δημόσιες συνδέσεις WiFi τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά τώρα υπάρχει ένα καταπληκτικό περίπατο και Φαίνεται ότι οι αμφιβολίες μας για αυτό το έργο διαψεύσθηκαν.

Το NewStweek χρησιμοποιεί το ARP Spoofing για να αλλάξει το κείμενο που εμφανίζεται σε διάφορες τοποθεσίες ειδήσεων. Αφού κάνετε κάποια έρευνα πεδίου, τοποθετώντας και διαμόρφωση της συσκευής, υπάρχει ένα απλό Frontend Web που ρυθμίζει τον άνθρωπο-in-the-middle hack. Αυτή τη στιγμή, η Newstweek επιτρέπει μόνο σε λίγους δικτυακούς τόπους ειδήσεων, αλλά η ομάδα εργάζεται για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προσθέσει τους δικούς του στόχους.

Εκτός από τη σχετικά απλή κατασκευή, αναρωτιόμαστε για τις κοινωνικές μηχανικές πτυχές του Newstweek. Στην προηγούμενη κάλυψη του Newstweek, δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε αν αυτό ήταν ένα έργο κοινωνικής σχόλια, ή μια πραγματική συσκευή. Φαίνεται ότι είναι και οι δύο τώρα. Θα υποκύψουν οι αναγνώστες του Hackaday να ενέσιμα, “Ο Πρόεδρος Μπέικον απευθύνθηκε το έθνος χθες το βράδυ …” ή θα κάνατε το υπεύθυνο πράγμα και θα θέσετε τα “(d) s” και “(r) s” στα κατάλληλα μέρη τους;

Η ομάδα Newstweek δημοσίευσε ένα βίντεο μιας σύντομης επίδειξης, αλλά ελέγξει το βίντεο μετά το διάλειμμα για το “απίστευτα γελοίο και εκτεταμένο demo”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.