Μετατόπισαν γρανάζια στο φούστα ψήσιμο χοίρων

Uncategorized

[Tim] και [Jon] έχουν ένα hankering για κάποιο χοιρινό προϊόν της δικής τους κάνοντας. Η μέση κατοικημένη κουζίνα σας είναι άρρωστη για να ασχοληθεί με ένα ολόκληρο χοίρο, οπότε κατέβηκαν στην εταιρεία κτίριο αυτού του χοίρου φτύνουν από τα παλιά μέρη ποδηλάτων.

Τα κύρια στοιχεία του έργου είναι δύο περίπτερα που αναπτύσσονται από το τετραγωνικό σωλήνα που πηγαίνουν σε κάθε πλευρά του μαγειρέματος τερματισμού (κρεβάτι άνθρακα;). Περιλαμβάνουν έδρανα για να υποστηρίξουν μια οριζόντια ράβδο στην οποία είναι κάπως τοποθετημένο ένα σφάγιο χοίρων. Το όλο σημείο μιας σούβλα είναι να το γυρίσει ενώ το μαγείρεμα, και εκεί εισέρχεται το σύστημα μετάδοσης. Το μπροστινό στρόφαλο από ένα ποδήλατο συγκολλήστηκε πάνω στη σούβλα, με ένα πεντάλ ακόμα στη θέση του. Με αυτόν τον τρόπο αν το μηχανοκίνητο σύστημα καταρρέει κάτω, μπορούν ακόμα να μετατρέψουν το πράγμα με το χέρι.

Ο στρόφαλος συνδέεται με τα γρανάζια με μια αλυσίδα, ενώ η άλλη αλυσίδα συνδέει τα γρανάζια σε κινητήρα υαλοκαθαριστήρα παρμπρίζ. Όταν συνδέεται με το καθορισμένο 12V, μετατρέπεται σε 6 rpm. Κλείστε αλλά λίγο πολύ γρήγορα. Μετά από κάποια δοκιμή και σφάλμα που βρήκαν μια τροφοδοσία 5V το μετατρέπει στις βέλτιστες 2 rpm.

Αναρωτιόμαστε αν μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο χοίρο σε ένα καπνιστή κρέατος;

[μέσω reddit]

Leave a Reply

Your email address will not be published.