Η Apple απελευθερώνει το OS X Yosemite 10.10.5 Beta 1

Ως μέρος της συνέχισης του MAC OS της τρέχουσας γενιάς, η Apple μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο OS X 10.10.5 Yosemite Beta σε εγγεγραμμένους προγραμματιστές. Αυτός ο τελευταίος προοδευτικός σπόρος του OS X Yosemite έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την Apple Made OS X 10.10.4 που προσφέρεται στο ευρύ κοινό καθώς και συμμορφώνεται με το Hot on the Heels της τελευταίας προεπισκόπησης του OS X El Capitan. Όσον αφορά την ανάπτυξη του OS X, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ενημέρωση για το Yosemite που βλέπουμε πριν από την επόμενη γενιά του OS X, El Capitan, χτυπά το κατάστημα εφαρμογών MAC με παγκόσμια διαθεσιμότητα.

Η σημερινή απελευθέρωση του προκαταρκτικού σχεδιαστή Beta 10.10.5 είναι εξοπλισμένη με τον αριθμό ανάπτυξης 14F6A καθώς και για την ενίσχυση της σταθερότητας, της συμβατότητας, καθώς και της ασφάλειας όλων των υλικών MAC που τρέχει yosemite. Ακριβώς όπως όλες οι ενημερώσεις αυτού του είδους, η Apple προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρεί να δημιουργήσει την έκδοση beta θα πρέπει να είναι συνειδητή ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επανέλθει σε μια προηγούμενη έκδοση του OS X μετά την ενημέρωση.

Αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο ποιες νέες δυνατότητες, βελτιώσεις, καθώς και βελτιώσεις αυτή η τελευταία 10.10.5 Designer Beta φέρνει στο Yosemite ως επίσημες σημειώσεις κυκλοφορίας της Apple που συμβαδίζουν με τη λήψη μόνο περιέχουν τις κοινές οδηγίες εγκατάστασης καθώς και τη ορολογία που εκδίδει σφάλματα που εκδίδεται το καθένα χρόνος. Εντούτοις, αφαιρέστε εντελώς ότι ο σπόρος θα περιλαμβάνει μια σειρά σημαντικών διορθώσεων σφαλμάτων καθώς και μπαλώματα ασφαλείας που συνήθως συνδέονται με κάθε ενημέρωση εφαρμογής λογισμικού από την Apple. Φυσικά, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι αυτή η τελευταία προσθήκη στις προεπισκοπήσεις του Yosemite Designer δεν περιέχει πραγματικές σημαντικές βελτιώσεις λειτουργιών, καθώς και να υπάρχει καθαρά ως μια τεράστια κατασκευή επισκευής. Θα σας αφήσουμε να καταλάβετε μόλις περάσει η λέξη για τα νέα φίλτρα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία ενημέρωση για τον Yosemite που θα μπορούσαμε να δούμε πριν από την τελική αποκάλυψη του OS X El Capitan αργότερα φέτος. Το OS X 10.11 θα μεταφερθεί με σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης κάτω από την κουκούλα εκτός από μια σειρά εκπληκτικών προσθηκών λειτουργιών. Τα άτομα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με εφαρμογές διαχωρισμού πλήρους οθόνης, εκτός από την εξομοιωμένη εμπειρία αντικειμενικής διαχείρισης. Το Spotlight θα καταλήξει να είναι πιο έξυπνος καθώς και συνειδητός ως μέρος του El Capitan καθώς και της εγγενούς εφαρμογής OS X Mail της Apple, θα απολαύσει την επιπλέον βελτιωμένη υποστήριξη πλήρους οθόνης καθώς και νέες χειρονομίες.

Αυτή η έκδοση πριν από την απελευθέρωση του OS X Yosemite 10.10.5 μπορεί να μεταφορτωθεί από το Apple Designer Center.

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter, να μας προσθέσετε στον κύκλο σας στο Google+ ή όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία από τη Microsoft, το Google, το Apple καθώς και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.