Ο συνδεδεμένος αριθμομηχανή με Hacks Updator ESP8266

Uncategorized

ήταν γύρω για λίγο και έχουμε δει την πιο δράση γύρω από τα όργανα TEXAS TI-83 καθώς και την TI-84. Όταν [johnkimdinh] βρήκε μια μέθοδο για να προσθέσετε ένα ESP8266 σε έναν επιστημονικό αριθμομηχανή (μετάφραση μηχανών) καθώς και αυτή τη φορά γύρω από αυτήν είναι ένας υπολογιστής Kenko FX-82m ο οποίος εμφανίζεται Erily παρόμοιος με το Casio FX-82M.

Στο βίντεό του, [Johnkimdinh] επιδεικνύει το hack του που έχει μια διεπαφή ιστού για τη μετάδοση αριθμών στην αριθμομηχανή. Αυτό επιτυγχάνεται με πρόσβαση στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιεί το ESP8266 GPIOS καθώς και ότι είναι ουσιαστικά το ισοδύναμο πληκτρολόγησης εξ αποστάσεως. Το υπόλοιπο κύκλωμα παραμένει άθικτο τόσο λίγο πολύ περισσότερη δουλειά και οι άλλες λειτουργίες πρέπει να προσφέρονται εξ αποστάσεως επίσης.

Ίσως αυτό το hack να είναι καλύτερο κατάλληλο ως μια αφοσιωμένη οθόνη για την έξοδο μετρήσεων καθώς και άλλα δεδομένα που απαιτούν κάποιο είδος μετα-επεξεργασίας να είναι αναγνώσιμο από τον άνθρωπο. Εάν η επόμενη επανάληψη παρέχει την ικανότητα να ελέγχεται από την οθόνη, θα γίνουμε πραγματικά κάπου. Οραματίζουμε αυτούς τους αριθμομηχανές που χρησιμοποιούνται ως το μέλλον της εκπαίδευσης όπου χρησιμοποιείται η συνδεσιμότητα για την ανάκτηση μιας σειράς πραγματικών παραμέτρων χρόνου για αναθέσεις. Προσθέστε λίγους αισθητήρες στο μίγμα καθώς μπορεί να είναι το επόμενο τεράστιο πράγμα για το στέλεχος.

Στο παρελθόν, είχαμε υπολογιστές δεδομένης της ζωής να κάνουν διάνυσμα καθώς και Matrix Math και ESP8266 που συνδέονται με τους αριθμομηχανές TI-84. Μετά από όλα, όλοι έχουν υπολογιστές, θα πρέπει να hacked!

Leave a Reply

Your email address will not be published.