Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα χτυπά το κύκλωμα αγώνων

Ελέγξτε ότι το Hefy Electric Motor κρέμεται εκεί όπου ο βραχίονας ταλάντευσης συνδέεται με το σώμα αυτής της μοτοσικλέτας. Είναι ο μυς που κάνει αυτή την πρόσφατα ολοκληρωμένη ηλεκτρική μοτοσικλέτα έτοιμη να αγωνιστεί.

[Τζάκσον Edwards] ήταν δύσκολο στην εργασία να οικοδομηθεί αυτό από το έδαφος. Ο στόχος του ήταν να το καταστήσει ανταγωνιστικό με τις μοτοσικλέτες γραμμής παραγωγής και οι πιο πρόσφατες δοκιμαστικές του δοκιμές δείχνουν την επιτυχία. Η ταινία δείχνει μερικά προβλήματα με την οπίσθια ανάρτηση. Αυτό οδήγησε πραγματικά σε αυτόν να απορρίπτει το ποδήλατο σε μια στροφή. Ήταν άθικτος, αλλά ο πίνακας ελέγχου στο τιμόνι ήταν δυστυχώς σκουπισμένος. Λίγο έργο καθόρισε το χειρισμό και ήταν σε θέση να οδηγήσει με αυτοπεποίθηση. Είμαστε χτυπημένοι από το πόσο ήσυχο είναι το πράγμα που είναι δάκρυα πέρα ​​από την κάμερα στην αρχή του βίντεο.

Σίγουρα, έχουμε δει άλλες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες πριν. Αυτές ήταν όλες οι μετατροπές από το αέριο. Ο σχεδιασμός από το έδαφος άνοιξε πραγματικά πολλές επιλογές που δεν είναι δυνατές με μια επανεξέταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκάψει όλες τις θέσεις στο blog του για να πάρετε την πλήρη εικόνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.