Το Hackaday εισέρχεται στο διαγωνισμό δημιουργίας Redbull

Uncategorized

όταν επέστρεψα από την Makerfaire Kansas City ήμουν πολύ ευτυχής να βρω ένα μπουλντούνο που περιμένει στην πόρτα μου! Το Hackaday έχει γίνει δεκτό στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού δημιουργίας Redbull. Κάνω το φυσικό κτίριο ενώ οι άλλοι συγγραφείς διαβάζουν για αυτόν τον γύρο. Είμαι επίσης τραβώντας τους ανθρώπους από γύρω μου εδώ στο Squidfoo (το τοπικό μου hackerspace) που μπορεί να βοηθήσει.

Σήμερα, πήρα αρκετά τυχερό για να τρέξω [Tony Sherwood] από το Makerbot. Του είπα την ιδέα μου και εγχάραξε με ανυπομονησία να δανείσει τους εγκέφαλους και το brawn … καθώς και τον αναπαραγωγό του Makerbot. Έχει πολύτιμη μέχρι στιγμής χρησιμοποιώντας πολύ καλές ιδέες για το πώς μπορούμε να πάρουμε αυτό το πράγμα λειτουργικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Δεν πρόκειται να μοιραστώ ακριβώς τι χτίζουμε ακόμα. Μπορώ να σας πω ότι δεν θα είναι το πιο περίπλοκο έργο, αλλά θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό, και πολλά πιθανά επικίνδυνα. Αρχίζουμε σήμερα, που δείχνει ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να οικοδομήσουμε. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον για να πάτε στο γύρο δύο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.