Η κάμψη καθώς και η εκτύπωση μιας καμπύλης βιντεοκάμερας Dolly Track

Ακριβώς πόσο τυχερός είναι [Transistor Man] ότι ανακάλυψε τα υλικά για τα κομμάτια αυτής της καμπύλης βιντεοκάμερας Dolly που βρίσκεται γύρω από το κατάστημα; Οι τρεις ράγες που αποτελούν το σύστημα είναι διαμέτρου τερίτων, καθώς και ήταν σε θέση να τα λυγίσει με το χέρι με τη βοήθεια ενός τυμπάνου 55 γαλόνι. Ωστόσο, για να τα κρατήσετε σε τοποθεσία για να βεβαιωθείτε ότι η βιντεοκάμερα Dolly θα λειτουργούσε ομαλά, έπρεπε να ανακαλύψει μια μέθοδο για την ακριβή περιοχή των κομματιών.

Ο βραχίονας ρομπότ που βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω είναι ένας εκτυπωτής 3D που κατέληξε η πιο εύκολη υπηρεσία στο πρόβλημα. Με λίγη δοκιμή καθώς και το σφάλμα ανακάλυψε ένα στυλ που κατέχει τα κομμάτια στην τοποθεσία χωρίς να παρεμβαίνει στην πρόοδο της προόδου της φωτογραφικής μηχανής. Από εκεί επινόησε ένα σύστημα τοποθέτησης το οποίο χρησιμοποιεί τρία τρίποδα βιντεοκάμερας για να κρατήσει το κομμάτι. Μπορείτε να δείτε ένα δοκιμαστικό βίντεο που πυροβολείται από την πορεία του Dolly ενσωματωμένη μετά το άλμα. Είναι το αντίθετο από τις προεξοχές της σφαίρας [Caleb] εργάστηκε πρόσφατα.

Συγκεντρώσαμε ότι οι διαχωριστές θα λειτουργούσαν για οποιοδήποτε είδος διαμορφωμένου σχήματος, ωστόσο, αν πάτε για μια δύσκολη διαδρομή που απαίτησες κάποιο είδος σωλήνα bender για να βοηθήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.