Πώς να ριζώσετε το Cellular Galaxy S4 SCH-R970

Uncategorized

Πολλοί από εσάς μπορεί να μην συμφωνήσετε, ωστόσο η ριζοβολία είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για το Android καθώς και αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να έχετε πρόσβαση σε κέρδη ρίζας σε αυτό, έχετε Για να πιστέψετε ότι χάσατε ένα από τα ωραιότερα πράγματα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας αξιοποιώντας στο έπακρο, η ρίζα είναι απλώς η απλούστερη λύση.

Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί μιλάω ψηλά από ριζοβολίες! Εάν έχετε ένα ριζωμένο gadget Android, μπορείτε να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του, να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες roms καθώς και mods, να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες εφαρμογές, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ROM σας, ρυθμίστε εφαρμογές που χρειάζονται ρίζα για να βελτιώσετε τη χρηστικότητα του gadget σας καθώς και . Έχουμε ήδη ριζοβολικό σεμινάριο για σχεδόν όλες τις παραλλαγές του Galaxy S4 καθώς και σήμερα επιστρέφουμε με έναν ακόμη οδηγό που θα σας βοηθήσει να ριζώσετε το Cellular Galaxy S4 S4 SCH-R970.

Έτσι, αν έχετε αυτό το τηλέφωνο, καθώς και έχετε αποφασίσει να το root, μπορείτε να συμμορφώνεστε με τα απλά βήματα που παρέχονται παρακάτω, καθώς και σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε, επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω ότι οι ΚΑΕ μας σκέφτονται να ριζώνουν ως τεχνική βλασφημία καθώς και ως εκ τούτου, εάν απολαμβάνετε οποιοδήποτε είδος τέτοιας δραστηριότητας, μπορούν να αποσύρουν την αξίωση εγγύησης. Εκτός αυτού, η διαδικασία που εξηγείται εδώ μπορεί να μαλακώσει το gadget σας εάν τα βήματα δεν τηρούνται προσεκτικά. Σε οποιοδήποτε είδος τέτοιων καταστάσεων, θα είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε την καλύτερη δυνατή μέθοδο, ωστόσο δεν θα θέλαμε να λογοδοτήσουμε για οποιοδήποτε είδος ατυχήματος. Συγνώμη για αυτό!

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ
Για να ριζώσετε το αμερικανικό Cellular Galaxy S4 SCH-R970 στο Android 4.4.2 KitKat, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Teatelroot του Geohot.

Προετοιμασίες πριν από τις ριζοβολίες:

Κατεβάστε το πακέτο CF-Auto-Root: CF-Auto-Root-Jflteusc-Jflteusc-Schr970.zip

Κατεβάστε καθώς και να ρυθμίσετε τους οδηγούς Samsung USB ή το KIE στον υπολογιστή σας.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στο gadget σας από τις ρυθμίσεις> Περισσότερες επιλογές σχεδιαστή.

Root US Cellular Galaxy S4 SCH-R970:

Όπως είπα, η ριζοβολία κάθε τύπου gadget του Galaxy με CF-Root μέσω Odin είναι εξαιρετικά εύκολη. Ακριβώς εδώ είναι τα βήματα για τη ρίζα του Cellular Galaxy S4 SC-R970 των ΗΠΑ:

Εξαγάγετε τα δεδομένα ZIP CF-Auto-Root στην επιφάνεια εργασίας σας καθώς και εισαγάγετε το ODIN3 1.85 που ανακαλύφθηκε μέσα στον εξαγόμενο φάκελο.

Απενεργοποιήστε το gadget σας καθώς και εκκινήστε το σε λειτουργία λήψης. Για να γίνει αυτό, κρατήστε όγκο κάτω, σπίτι καθώς και κουμπιά ισχύος μαζί για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε μια προειδοποιητική οθόνη. Τώρα πατήστε το πλήκτρο έντασης ήχου για να μεταβείτε στη λειτουργία λήψης.

Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB καθώς και να περιμένετε μέχρι τη θύρα ID: COM στο Odin γίνεται κίτρινο για να προτείνει μια επιτυχημένη σύνδεση με τη συσκευή.

Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί PDA καθώς και το αρχείο “CF-Auto-Root-Jflteusc-Jflteusc-Schr970.tar.md5”.

Μην αγγίζετε τίποτα άλλο στο Odin καθώς και κάντε κλικ στο κουμπί Begin.

Η δέσμη ριζοβολίας θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνό σας σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, καθώς και τότε θα δείτε το πέρασμα! Μήνυμα για τον Odin.

Το Galaxy S4 σας θα επανεκκινήσει τώρα, καθώς είναι καιρός τώρα να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB.

Όταν το τηλέφωνό σας εκκινεί, θα δείτε το μήνυμα “Android αναβαθμίζει …” στην οθόνη. Όταν βλέπετε την οθόνη κλειδώματος, μεταβείτε στο App Store καθώς και για να αναζητήσετε την εφαρμογή Supersu εκεί. Η ύπαρξη αυτής της εφαρμογής δείχνει ότι το Galaxy S4 SCH-R970 έχει ρίζες. Για να επιβεβαιώσετε περαιτέρω τη ρίζα, ρυθμίστε την εφαρμογή root checker από την αγορά καθώς και την εκτέλεση της.

Πώς να ρυθμίσετε τη θεραπεία CWM/TWRP στο SCH-R970:

Έχοντας ριζώσει το Cellular Galaxy S4 SC-R970 των ΗΠΑ, αν θέλετε επίσης να δοκιμάσετε προσαρμοσμένα ROM στη συσκευή σας, θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη θεραπεία όπως το ClockWorkMod ή το TWRP Healing σε αυτό. Η καλύτερη και απλούστερη μέθοδος για την ρίζα του τηλεφώνου σας είναι μέσω εφαρμογών όπως ο ROM Manager (για CWM) ή GOO Manager (για TWRP). Απλά ρυθμίστε αυτές τις εφαρμογές καθώς και ρυθμίστε το προτιμώμενο εργαλείο επούλωσης από εκεί.

[GooglePlay URL = “”]
Root US Cellular Galaxy S4 σε ένα κλικ

Εάν η παραπάνω τεχνική δεν λειτουργεί για εσάς, υπάρχουν μερικές ακόμη τεχνικές που μπορούν να ριζώσουν το Galaxy S4 SCH-R970 που τρέχει Android 4.2.2/4.3 γρήγορα σε ένα μόνο κλικ:

Root Verizon/Sprint/AT & T/US Cellular Galaxy S4 στο Android 4.3

Ρίζα μια ποικιλία gadgets Android σε ένα μόνο κλικ

Leave a Reply

Your email address will not be published.