Παρασκευή Hack Chat: 8-bit micros με μικροτσίπ

πριν από λίγα χρόνια, ο μικροτσίπ αποκτήθηκε Atmel για 3,56 δισεκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν πολλοί παραγωγοί μικροελεγκτών 8-bit, αλλά ο καθένας κάνει 8051s, καθώς και το MSP430 δεν είναι τόσο σημαντικό όσο θα έπρεπε να είναι. Η απόκτηση ATMEL του Microchip δημιούργησε αυτό που πιθανότατα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός 8-bit Micros, με ένα χαρτοφυλάκιο που κυμαίνεται από Attinys μικρότερο από ένα σιτάρι ρυζιού σε τεράστιες φωτογραφίες.

Αυτή την Παρασκευή, φιλοξενούμε μια συνομιλία με τον τεχνικό μηχανισμό διαφημιστικών 8-Bitters στο Microchip. Αν αγαπάτε το AVR, αυτός είναι ο άνθρωπος να μιλήσει. Εάν εξακολουθείτε να κουνιστείτε το vintage 1993 pickit, αυτός είναι ο άνθρωπος να μιλήσει.

Στην αποθήκη για αυτό το hack chat είναι μερικές νέες φωτογραφίες, καθώς και μερικά πολύ συναρπαστικά περιφερειακά που έρχονται κάτω από τη γραμμή. ADCC – A2D με υπολογισμό – βρίσκεται στο τραπέζι, μαζί με τα διαμορφώσιμα λογικά κύτταρα. Αυτή η συνομιλία hack θα εξεταστεί επίσης εργαλεία στυλ μικροτσίπ όπως το MP Lab Xpress.

Φυσικά, αυτές οι ανάχυτες συνομιλίες είναι μια ανησυχία καθώς και η σύνοδος αντιμετώπισης της κοινότητας. Ενθαρρύνουμε όλους να θέσουν μερικές ερωτήσεις σχετικά με το τι κάνει ο μικροτσίπ. Έχουμε ανοίξει έναν οδηγό συζήτησης για αυτό το hack chat. Εάν έχετε μια ερώτηση, προσθέστε το στη λίστα.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τη συνομιλία hack, μην ανησυχείτε. Θα έχουμε ένα αντίγραφο ολόκληρου του συνομιλητή. Αυτό θα έπρεπε να προσφερθεί εδώ σύντομα μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας.

Ακολουθεί ακριβώς πώς να λάβετε μέρος:

Οι συζητήσεις μας είναι online γειτονιά εκδηλώσεις σχετικά με τα μηνύματα ομάδας ομάδας Hackaday.io Hack Chat. Αυτή η συζήτηση Hack θα πάρει την τοποθεσία το Midday Pacific Time την Παρασκευή, 9 Ιουνίου. Εδώ είναι ένας φανταχτερός χρόνος καθώς και ο μετατροπέας ημερομηνίας εάν απαιτείται βοήθεια ώρας.

Συνδεθείτε στο Hackaday.io, ελέγξτε τη σελίδα αυτή, καθώς και να αναζητήσετε το κουμπί “Συμμετοχή σε αυτό το έργο”. Όταν είστε μέρος του έργου, το κουμπί θα τροποποιήσει την «ανταλλαγή μηνυμάτων», η οποία θα σας μεταφέρει απευθείας στο hack chat.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την Παρασκευή. Συμμετοχή κάθε φορά που θέλετε, καθώς μπορείτε να δείτε τι μιλάει η γειτονιά

Leave a Reply

Your email address will not be published.