Διαγωνισμός Fubarino: Ένα γλυπτό δωμάτιο με LEDs

[Sisam] και [McLien] είναι ένας πατέρας και παιδική ομάδα που έχτισε αυτό το γλυπτό δωμάτιο με μια βιολογική εμφάνιση εγχώρια καθιστικού και γλυπτά αποχρώσεις λαμπτήρων. Όταν έχετε ένα δωμάτιο που φαίνεται αυτό το δροσερό, η μόνη επιλογή που έχετε είναι να το γεμίσετε με LED RGB και έτσι συμβαίνει έτσι ο ελεγκτής του φωτός έχει ένα μεγάλο αυγό του Πάσχα Hackaday.

Ο φωτισμός του δωματίου προσφέρεται από ένα Shifty Vu Shield, τον ελεγκτή LED OCTOBAR και μερικές από αυτές τις μονάδες LED RGB. Όλα τα όμορφα συμβατικά για ένα έργο RGB LED, αλλά όπου αυτή η υποβολή του διαγωνισμού λάμπει πραγματικά είναι ο ελεγκτής για όλα τα φώτα του δωματίου. Έχει τρεις ρυθμιστές για τα κόκκινα, πράσινα και μπλε κανάλια, οι σβηστικοί διακόπτες εναλλαγής για κάθε θέση φωτός, μια οθόνη LCD για την εμφάνιση της λειτουργίας του προγράμματος, έναν περιστροφικό διακόπτη και κουμπιά για ποδηλασία μέσω αποθηκευμένων ρυθμίσεων.

Το αυγό του Πάσχα για αυτό το έργο μπαίνει στο παιχνίδι κάθε φορά που η χρωματική αξία των φώτων έχει ρυθμιστεί στο Hackaday Green, # 00C100. Όταν συμβεί αυτό, η διεύθυνση URL του Hackaday εμφανίζεται στην οθόνη του ελεγκτή.

Φοβερό έργο και ένα πραγματικά δροσερό δωμάτιο. Δεν θα με πειράζει ένα σεμινάριο για το πώς το έβαλα, [Sisam].

Αυτή είναι μια καταχώρηση στο διαγωνισμό του Fubarino για μια πιθανότητα σε μία από τις 20 Fubarino SD Boards που ο μικροτσίπ έχει εγκαταστήσει ως βραβεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.