Η βοηθητική τεχνολογία Pioneer Patrick Joyce έχει περάσει μακριά

Uncategorized

είμαστε και πάλι λυπημένος για να αναφέρουμε την απώλεια άλλου μεγάλου χάκερ. Ο Patrick Joyce έχει περάσει μετά από μια μακρά πάραξη με ALS / MND. Ο Πάτρικ ήταν ο κυβερνήτης της ομάδας του Eyedriveomatic, το Grand Grize κερδίζοντας το υλικό από το βραβείο Hackaday του 2015. Η απώλεια του Patrick έρχεται γρήγορα μετά τη λήψη λέξης τη Δευτέρα για το θάνατο του συμπαίκτη του Πατρικίου, ο Steve Evans.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ήταν ένας παραγωγικός χάκερ υλικού. Αυτός και η ομάδα του κέρδισε το βραβείο Hackaday το 2015 για τη δημιουργία ενός συστήματος που επέτρεψε την ελεγχόμενη ηλεκτρικές αναπηρικές καρέκλες με λογισμικό ματιών βλέμμα χωρίς να αλλάξει τις ίδιες τις καρέκλες (που συχνά δεν ανήκουν στον χρήστη). Αλλά ήταν επίσης ένας φιναλίστ για την πρόκληση βοηθητικών τεχνολογιών του βραβείου Hackaday του 2016. Το έργο του βραχίονα του Raimi έθεσε το στόχο της στη δημιουργία Bionic Arms για τα παιδιά – μια ευγενή και αξιόλογη πρόκληση για να αναλάβει ο καθένας. Ελέγξτε τη σελίδα προφίλ του Patrick και θα δείτε ότι έχει δημιουργήσει επίσης ένα ποντίκι κεφαλής ανοιχτού κώδικα (μια εναλλακτική λύση για τα χειριστήρια των ματιών) και ένα ρομπότ ακουστικών που τον επέτρεψε να βάλει και να απογειωθεί τα ακουστικά του.

Το βρίσκω φανταστικό αυτό που πέτυχε στο έργο του, λαμβάνοντας υπόψη τους φυσικούς περιορισμούς που έβαλαν μπροστά του. Ο Patrick είχε περιορισμένη χρήση ενός χεριού που χρησιμοποίησε με ένα joystick για τον έλεγχο του ποντικιού. Η πληκτρολόγησή του έγινε χρησιμοποιώντας το βλέμμα των ματιών. Ωστόσο, κατάφερε να σχεδιάσει και να χαρτί μια σειρά από εξαιρετικές δημιουργίες. Αυτό είναι εμπνευσμένο.

Αναλογιστείτε σχετικά με αυτή την απώλεια στην κοινότητά μας, αλλά να πάρει άνεση στο γεγονός ότι η δουλειά του ζει. Cody Barnes, ο προγραμματιστής λογισμικού για το σταγονιαστικό, σχεδιάζει να συνεχίσει να εργάζεται για το έργο. Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε να κάνετε αυτό το ανοικτό πηγαίο τεχνολογικό τεχνολογικό διαθέσιμο σε πολλά περισσότερους ανθρώπους που το χρειάζονται, τώρα είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να στείλετε ένα ιδιωτικό μήνυμα στο Cody να μάθετε πολλά περισσότερα για να εμπλακούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.