Το Winch Hack επιτρέπει την τροποποίηση των λαμπτήρων πολυέλαιων στο επίπεδο του εδάφους

Uncategorized

Έχουμε δει πολλά hacks από το [Lou] καθώς και το τελευταίο του συνεχίζει το έθιμο της αριστείας. Η είσοδος του σπιτιού του είναι μερικές ιστορίες υψηλές, καθώς και διαθέτει πολυέλαιος. Δυστυχώς δεν έχει μεγάλη κλίμακα αρκετά επαρκή για να χρησιμοποιήσει κατά την αλλαγή των λαμπτήρων. Ακόμα κι αν είχε μια μέθοδο για να σηκωθεί εκεί θα ήταν ωραίο αν το φωτιστικό μπορεί να έρθει σε αυτόν. Αυτό το hack κάνει αυτό να συμβεί προσθέτοντας ένα ηλεκτρικό βαρούλκο για να μειώσετε το φωτιστικό.

Η παρακολούθηση της διαδικασίας εγκατάστασης μας κάνει να πιστεύουμε ότι [LOU] μπορεί να είναι λίγο απερίσκεπτη. Είναι επάνω στη σοφίτα εγκαθιστώντας ένα βαρούλκο στα δοκάρια προτού κόψει το διοικητικό συμβούλιο που κατέχει το κουτί διασταύρωσης του πολυέλαιου πενήντα λιβρών. Αναφέρει τα προαναφερθέντα τον προτεινόμενο συνδετήρα καλωδίων αντί για κάποιο καλώδιο. Ωστόσο, χειρίζεται το έργο χωρίς να πέσει τη σφαίρα έτσι να μιλήσει – ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο σημαντικές για τις μεθόδους του. Αφού μεταβάλλετε το σταθμό εγκατάστασης του πολυέλαιου για να εργαστείτε με ένα βαρούλκο [LOU] σύρματα μια έξοδο στη σοφίτα καθώς και προσθέτει ένα βύσμα στο καλώδιο στο φως. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάει στη σοφίτα για να αποσυνδέσει το φως πριν μειώσει το εξάρτημα στο βαρούλκο. Ωστόσο, απέφυγε να κάνει ακόμα. Μετά το διάλειμμα μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο μέρος της εργασίας με να ενισχύσει αυτό, προσθέτοντας έναν διακόπτη τοίχου για να διαχειριστεί το βαρούλκο καθώς και τη χορήγηση του καλωδίου προέκτασης για τη διαδρομή.

[LOU] αρέσει πραγματικά τα αυτοματοποιημένα gadgets του. Επιθεωρήστε τον πίνακα τυχερών παιχνιδιών που πέφτει από την οροφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.