Φωτίστε μια φωτιά κάτω από το … Skateboard;

Uncategorized

παιδιά, παρακαλώ μην το δοκιμάσετε στο σπίτι. Ή τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εύφλεκτο.

Με αυτό το δρόμο, πρέπει να ρωτήσουμε – ποιος δεν αγαπά να παίζει με φωτιά; Βγαίνουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε επίσης απολαύσει ένα μικρό skateboarding σε κάποιο σημείο στη ζωή σας. [Mikeasaurus] παντρεύτηκε τις δύο αγαπημένες δραστηριότητες και έκανε μια φλόγα ρίψη skateboard! Ο μετρητής εξαρτημάτων είναι αρκετά χαμηλός και μοιάζει με όλα όσα μπορούν να αγοραστούν από το Amazon εάν δεν μπορείτε να προμηθεύσετε όλα τα αντικείμενα τοπικά.

[Mikeasaurus] δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές όπως το πώς λυγίστηκε ένας από τους δύο σωλήνες στο καπάκι της δεξαμενής καυσίμου για να αποτρέψει το καύσιμο να χύνει έξω. Επίσης, χρησιμοποίησε έναν προσαρμογέα για να μειώσει τη διάμετρο των σωλήνων από το 1/4 “έως το 1/8” το οποίο κάνει για μια καλύτερη ροή καυσίμου.

Αντί να κάνετε αυτή τη μικρή κουζίνα του ποδιού πιο περίπλοκη με τα πρόσθετα ηλεκτρονικά και τα καλώδια που θα λειτουργούν από ένα τηλεχειριστήριο χειρός, [Mikeasaurus] αποφάσισε να δημιουργήσει τα χειριστήρια απευθείας στο skateboard με μόνο δύο διακόπτες ενεργοποιημένου ποδιού. Αυτό κρατά τα χέρια του ελεύθερα να κυματίσει σε όλους τους θεατές που τον βλέπουν την ταχύτητα. Ή καλύτερα ακόμα, για να μεταφέρετε έναν πυροσβεστήρα.

Βεβαίως, φαίνεται από το βίντεο ότι η φλόγα δεν παίρνει πραγματικά «ρίχνει» πολύ μακριά, και ο ίδιος ο ίδιος ο Μίκαια:

“Όσο κινείται προς τα εμπρός όταν οι φλόγες είναι ενεργοποιημένες, είστε καλοί να πάτε!”

Εξαιτίας αυτού, πιθανότατα δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας συμβούλιο, καθώς θα υπόκειται σε άμεσες φλόγες.

Θα δείτε αυτό όταν παρακολουθείτε το βίντεο μετά το διάλειμμα.

Ήρθε η ώρα να βρούμε ότι το παλιό skateboard που έχει συγκεντρώσει σκόνη …

Αυτό σας έβαλε στη διάθεση για κάποια πιο επικίνδυνη φλόγα ρίχνοντας καλοσύνη; Ίσως αυτό το βραχίονα τοποθετημένο φλόγα, ή τη φλόγα που ρίχνει κιθάρα, ή μια προγραμματιζόμενη φλόγα που θα καταστήσει το επιθυμητό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.