Κατασκευάστε έναν ανθεκτικό στο νερό ελεγκτή μουσικής στο φτηνό

Uncategorized

[AARON] που αποτελείται για να αναδείξει τον ανθεκτικό στο νερό ελεγκτή μουσικής (μεταφρασμένο) μόλις ολοκλήρωσε το κτίριο. Το χρησιμοποιεί στο ντους – το οποίο μας κάνει να αμφισβητήσει πόσο καιρό περνάει εκεί. Θα μπορούσαμε επίσης να το δούμε να είναι χρήσιμη από την πισίνα, στην παραλία ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε ένα φτηνό και εύκολο σύστημα διαχείρισης.

Ο υπολογιστής του παίζει μελωδίες ενώ ετοιμάζεται για την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει ένα προσιτό ασύρματο πληκτρολόγιο για έλεγχο. Το πληκτρολόγιο του δότη έχει αφιερώσει μουσική διαχείριση μυστικών που εντόπισε πολύ προσεκτικά στο PCB πριν εξαλείψει τα ευέλικτα φύλλα που ανιχνεύουν κρίσιμες πιέσεις. Στη συνέχεια βρήκε ένα νερό σφιχτό δοχείο τροφίμων και μεγέθησε το Protoboard του για να ταιριάζει. Μπορείτε να δείτε το σχέδιο του κουμπιού του παραπάνω. Οι οπές κόπηκαν στο καπάκι του δοχείου, με πλαστική μεμβράνη κολλημένη στην κάτω πλευρά. Αυτό θα κρατήσει το νερό έξω, ενώ εξακολουθεί να τον επιτρέπει να ενεργοποιήσει τους προσωρινούς διακόπτες ώθησης.

Τα περισσότερα κινητά gadgets θα λειτουργήσουν με ασύρματα πληκτρολόγια. Εάν το αυτοκίνητό σας είναι κοντά, συνδέστε το τηλέφωνό σας στο στερεοφωνικό και το διαχειριστείτε με αυτό αντί να δημιουργήσετε ένα αφιερωμένο στερεοφωνικό σύστημα παραμονής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.