Κάνοντας ένα δεξαμενόπλοιο αποθήκευσης Propane Hank

Uncategorized

A [hank drum], όπως εξηγείται εδώ, είναι ένα χαλύβδινο τύμπανο τύπου κατασκευασμένο από μια δεξαμενή προπανίου. Το όνομα προέρχεται από το [Hang] ή [Hang Drum] το οποίο είναι πολύ πιο δαπανηρό από αυτό το $ 40 περίπου ένα κενό κόστος αποθήκευσης προπανίου. Φυσικά, θα πρέπει να κάνετε κάποια δουλειά για να το πάρετε για να παίξετε υπέροχη μουσική, η οποία μπορεί να δει σε ένα χρονοβόρο κτίριο βίντεο μετά το διάλειμμα.

Οι λεπτομέρειες του ακριβή τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό το όργανο μπορεί να ανακαλυφθεί εδώ, συμπεριλαμβανομένου ακριβώς πώς να βάλει ό, τι είναι έξω καθώς και να κόψει οκτώ αρκετά τακτοποιημένες “γλώσσες” για τη δημιουργία διαφορετικών τόνων. Χρησιμοποιούσα ένα εργαλείο Dremel, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει παρομοίως χρησιμοποιώντας το Saber Saw για μια στρογγυλεμένη κορυφή. Αυτή η τεχνική εξηγείται εδώ με ένα πρότυπο, ωστόσο τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο τακτοποιημένα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κενή, αχρησιμοποίητη δεξαμενή προπανίου. Αυτό είναι απίστευτα σημαντικό. Για ένα ακόμα διαφορετικό σπιτικό όργανο, γιατί να μην επιθεωρήσετε το [Whamola] που κάναμε πριν από ένα χρόνο;

Leave a Reply

Your email address will not be published.