Πρακτικός σχεδιασμός περιβλήματος, βελτιστοποιημένος για εκτύπωση 3D

Uncategorized

[3D HUBS] Έχουν μοιραστεί έναν χρήσιμο οδηγό για την ανάπτυξη χρήσιμων καθώς και με περιφροές με τρισδιάστατη εκτύπωση. Ο οδηγός περπατάει με το στυλ ενός δύο κελύφους, το περίβλημα απομακρυσμένης διαχείρισης δύο κουμπιών. Ενεργοποιεί για ένα PCB τοποθετημένο μέσα, υποκείμενα μια θύρα USB, καθώς και είναι βελτιστοποιημένη για την εκτύπωση 3D χωρίς ζωγραφική σε μια γωνία της διαδικασίας. [3D HUBS] Χρησιμοποιεί το συνδυασμό 360 (ελεύθερο σε χομπίστες καθώς και νεοσύστατες) στα παραδείγματα τους, ωστόσο οι αρχές στυλ εφαρμόζονται γρήγορα με οποιοδήποτε είδος εργαλείου.

Μία από τις προτάσεις είναι να στυλ τμήματα με πάχη τοιχοποιίας που είναι αρκετές από τη διάμετρο ακροφυσίου του εκτυπωτή. Για παράδειγμα, ένα πάχος το τοίχωμα 2,4 mm μπορεί να θόρυβο λίγο αυθαίρετο στην αρχή, ωστόσο διαιρείται γρήγορα από την κοινή διάμετρο ακροφυσίου FDM 0,4 mm που καθιστά τα αποτελέσματα τεμαχισμού πολύ πιο συνεπή όσο και αξιόπιστη. Πολλοί από εμάς έχουμε σε κάποιο σημείο που συναντήσαμε ένα σχέδιο όπου ο τεμάχιο δεν μπορεί να αποφασίσει πώς να ασχοληθεί με ένα λεπτό χαρακτηριστικό, παρέχοντας είτε ένα χώρο μεταξύ των περιμετρικών είτε μια δυσάρεστη απόπειρα στην πλήρωση, καθώς και αυτή η μέθοδος βοηθά στη μείωση αυτού. Μία ακόμη πρόταση είναι να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των αιχμηρών άκρων στο σχεδιασμό, καθώς οι στρογγυλεμένες γωνίες εκτυπώνονται πολύ πιο αποτελεσματικά καθώς και με ομαλότερες κινήσεις από την κεφαλή εκτύπωσης.

Ο δρόμος προς περιβλήματα έχει πολυάριθμες μονοπάτια, συμπεριλαμβανομένων των περιβλήτων από το FR4 (aka PCB υλικό) όλη η μέθοδος κάτω από το ξύλο από ξύλο με την επισήμανση της μεταφοράς γραφίτη, καθώς και σίγουρα επιφάνεια εργασίας 3D εκτύπωσης είναι ένα καπέλο σε κανέναν που έπρεπε να τρυπά όπως το πριόνι μακριά σε ένα φθαρτό πλαστικό κουτί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.