Σειριοποίηση Dickens σε LEDs

Uncategorized

[CH00F] κατάφερε να συλλάβει κάποιο πνεύμα διακοπών φέτος, μεταφράζοντας όλα τα Χριστούγεννα Carol για την κύλιση του κειμένου. Το έργο του Dickens έχει παραχωρήσει από καιρό δημόσιο τομέα, το οποίο οδήγησε [CH00F] να καλύψει μια προγραμματιζόμενη οθόνη Geekcatch από το Amazon. Έχει χαμηλό ρυθμό ανανέωσης, το οποίο σημαίνει ότι τα βίντεο φαίνονται λίγο goofy, αλλά είναι απολύτως αποδεκτό για κείμενο. [CH00F] Αποκομιδή του τηλεχειριστηρίου και αντ ‘αυτού χρησιμοποίησε την σειριακή σύνδεση της οθόνης για το πρόγραμμα στο Novella. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να βρει τεκμηρίωση για το σειριακό πρωτοκόλλο, αλλά ήταν σε θέση να αντιστρέψει τον μηχανικό αυτό με ορισμένες εφαρμογές δωρεάν λογισμικού που βρέθηκαν στο διαδίκτυο.

Χρειάζονται πάνω από έξι ώρες για να το σημάδι να φτύσει το σύνολο ενός χριστουγεννιάτικου καρόλου, το οποίο ξεπέρασε εύκολα το περιορισμένο buffer κειμένου της οθόνης. [CH00F] Αντίθετα, έπρεπε να στείλετε κείμενο στην οθόνη μια παράγραφο τη φορά μέσω ενός προσαρμοσμένου σεναρίου Python. Αυτή η λύση εκμεταλλεύεται τη γραμματοσειρά σταθερού πλάτους του σημείου για να εκτιμηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για κάθε χαρακτήρα για να μετακινηθείτε, στη συνέχεια, αμέσως τροφοδοτεί το σημάδι μια νέα γραμμή.

Ελέγξτε τη θέση blog για ένα γρήγορο τεμάχιο της ίδιας της οθόνης και για μια λεπτομερή περιγραφή του πρωτοκόλλου σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη για ένα έργο. Κολλήστε γύρω για ένα παρακάτω βίντεο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.