Πολλαπλές πινακίδες Raspberry PI που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βίντεο τοίχου

Uncategorized

Πέντε RASBERRY PI έχουν χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσουν αυτόν τον τοίχο βίντεο τεσσάρων οθόνης. Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το σύστημα που αναπαράγει ορισμένα ντοκιμαντέρ BBC. Ο συγχρονισμός, η ευθυγράμμιση, καθώς και η υψηλή ποιότητα βίντεο φαίνεται να είναι περιοχή στην οποία το καθιστά απλό για το μάτι σας να συγκεντρώσει τις εικόνες σε μια εικόνα.

Κάθε οθόνη έχει το δικό του Raspberry PI το οποίο παράγει το βίντεο HDMI που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτά τροφοδοτούνται από ένα κεντρικό πίνακα RPI που δρα ως ελεγκτής. Το βίντεο πιέζεται μεταξύ των σανίδων που χρησιμοποιούν το γνήσιο πρωτόκολλο ροής χρόνου (RTSP) που προσφέρονται με το πακέτο Gstreamer Linux. Ο συγχρονισμός μεταξύ των διαφόρων συμβουλίων βίντεο λαμβάνεται μέριμνα για τη χρήση του χρόνου δικτύου. [SAMER] αναφέρει ότι αυτό το σύστημα είναι κλιμακωτό – κάθε επιπλέον οθόνη χρειάζεται μόνο ένα ακόμα RPI για να το οδηγήσει.

Η ομάδα έκανε επίσης κάποια πειράματα με online βίντεο. Πρόσθεσαν ένα έκτο διοικητικό συμβούλιο RPI με τη μονάδα κάμερας στην αγορά για να εμφανίσουν μια ηλεκτρονική ροή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.