Ο 18χρονος αναπτύσσει το υποβρύχιο εργασίας

[Justin Beckerman] ανέπτυξε ένα υποβρύχιο ψεκασμό ενός ανθρώπου. Το πράγμα είναι ότι αυτό δεν είναι το πρώτο που χτίστηκε. Κοιτάζοντας με τις δουλειές στην ιστοσελίδα του Ανακαλύπτουμε σχεδόν όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτή την κατασκευή, ωστόσο εμφανίζεται ένα προηγούμενο μοντέλο, εκτός από ένα ζευγάρι μη επανδρωμένων υποβρύχιων έργων Rover.

Το κύτος πίεσης του δευτερεύοντος είναι κατασκευασμένο από κυματοειδές σωλήνα αποστράγγισης. Αυτό δεν είναι μια κακή έννοια καθώς ο σωλήνας έχει σχεδιαστεί για να ταφεί στο έδαφος καθώς και να φέρει τους τόνους της γης πάνω από αυτό. Δημιουργήθηκε για να πάει κάτω μόνο 30 πόδια, η οποία περιγράφει την έλλειψη καπακιών μισού θόλου σε κάθε άκρο. Η πίεση δεν είναι τόσο φανταστική σε αυτό το βάθος. Ο σημαντήρας που επιπλέει στα αριστερά του είναι η πρόσδεση της στην επιφάνεια. Ο φρέσκος αέρας αντλείται από εδώ μέσα στο υπο-. Περιλαμβάνει ομοίως χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως μια δεξαμενή αποθήκευσης 20 λεπτών σε κατάσταση που βρίσκεται σε μια δεσμευτική, καθώς και μια γρήγορη κορυφή ανοίγματος ανοίγματος. Αυτή η καταπακτή είναι ένα ημισφαίριο απομάκρυνσης ακρυλικού που τον επιτρέπει να βλέπει τι είναι γύρω του.

Θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα από τα δύο βίντεο κλιπ που δημοσιεύτηκε. Η συνέντευξη των ειδήσεων Fox 5 περιλαμβάνει ένα πλάνο ενός από τους μεστέλους πάγκους εργασίας που έχουμε δει. Ένας ακατάστατος πάγκος είναι η ένδειξη της σταθερής κατασκευής εργασίας, σωστά;

[Χάρη Greg μέσω Technabob]

Leave a Reply

Your email address will not be published.