Το Musical Light Show είναι πολύ λιγότερο περίπλοκο από ό, τι νομίζετε

Uncategorized

[Matt and Jason Tardy], ο οποίος συνθέτει το Duo Musical Performance, . Το πιο δημοφιλές τμήμα της εκπομπής τους διαθέτει σωλήνες αλλαγής χρώματος φωτός που το ζεύγος περιστρέφεται και στρέφεται γύρω από όχι σε αντίθεση με μια έκδοση υψηλότερης τεχνολογίας της ομάδας Blue Man. Ενώ τα γραφικά είναι αρκετά κηλίδες, η τεχνική πίσω από αυτό είναι πολύ απλούστερη από πολλούς ανθρώπους που φαντάζονται αρχικά.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι σωλήνες φαίνονται να μην είναι τίποτα περισσότερο από τα βασικά λευκά φώτα. Καθώς οι αδελφοί εργάζονται με την απόδοσή τους, ωστόσο, οι σωλήνες μεταβούν από το λευκό έως το μπλε και πάλι πίσω με μια μεταβατική με υγρή μορφή μεταξύ των χρωμάτων.

Οι [Tardys] λένε ότι πολλοί άνθρωποι μανταλάκια ένα μικροελεγκτή ή άλλα πολύπλοκα ηλεκτρονικά ως πηγή φωτός μαζάμι, αλλά η πραγματική απάντηση είναι πολύ απλούστερη. Ενσωματωμένο στο τέλος κάθε σωλήνα είναι ένας φωτεινό φακός LED. Ένα συρόμενο μπλε φίλτρο τοποθετημένο στο εσωτερικό του σωλήνα τροφοδοτεί τη μεταξένια ομαλή μετάβαση μεταξύ χρωμάτων – δεν απαιτούνται φανταχτερά ηλεκτρονικά.

Αν θέλετε να δείτε πώς χτίστηκαν, να είστε βέβαιοι να ταλαντεύονται από την ιστοσελίδα της AudioBody για μια παρουσίαση των ίδιων των [Tardys].

Leave a Reply

Your email address will not be published.