Το Android ελεγχόμενο Minecraft Ores

Uncategorized

[RYAN] έχει έναν φίλο με γενέθλια που έρχεται και εμπνέεται από το αγαπημένο παιχνίδι 12 ετών, έκανε μια απόφαση να κάνει ένα μπλοκ μεταλλεύματος Minecraft με LED RGB. Το μπλοκ μπορεί να αλλάξει από τα διαμάντια στα σμαράγδια μέσω εντολών στέλνει από ένα τηλέφωνο Android.

Μετά από μερικές ψευδείς εκκινήσεις, το [Ryan] είχε τελικά το Laser Laser του Cube στο Sorect Space, μια ομάδα Hackerspace-ish στο Σέφιλντ. Το κουτί κατασκευάστηκε από 3mm MDF, ενώ τα παράθυρα ήταν κομμένα με λέιζερ από παγωμένο ακρυλικό, ενώ το πέτρινο μοτίβο στον κύβο είναι ένα γιγαντιαίο αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο.

Με το κουραστικό μέρος της οικοδόμησης έξω από το δρόμο, το [Ryan] έθεσε να εργαστεί για τα ηλεκτρονικά. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που συνδέεται με μερικές πολύ μεγάλες LED RGB και μια μονάδα Bluetooth που του επιτρέπει να συνδέσει το τηλέφωνό του σε ένα μπλοκ μεταλλεύματος. Η κλήση στα ιδανικά χρώματα πήρε κάποια εργασία, αλλά τελικά, [Ryan] είχε ένα ελεγχόμενο από το Android Minecraft Ore μπλοκ, ικανή να μετατραπεί μεταξύ χρυσού, σιδήρου, διαμαντιών, σμαράγδι, lapis και redstone.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το μπλοκ Ore του Ryan] σε δράση μετά το διάλειμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.