Πηγαίνετε μεγάλο ή πηγαίνετε στο σπίτι: Ένα Touchpad Touchpad

Uncategorized

Οι οθόνες τηλεφώνου συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Οι οθόνες υπολογιστών συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Γιατί να μην χρησιμοποιείται ένα μεγάλο trackpad ως ποντίκι; [Maddymaxey] είχε αυτή τη σκέψη και με μερικά συστατικά και μερικές δεξιότητες ραπτικής δημιούργησαν ένα trackpad σε ένα τραπεζομάντιλο.

Τα ηλεκτρονικά σε αυτό το έργο είναι ιδανικές από το ράφι. Ένα διοικητικό συμβούλιο για τους εγκέφαλους και 4 χωρητικότερες σανίδες αφής. Εάν δεν έχετε δει τη χλωρίδα, είναι ένα κυκλικό σχήμα Arduino που κατασκευάζεται για ράψιμο σε πράγματα. Το πραγματικό ενδιαφέρον μέρος είναι η κατασκευή. Εάν δεν έχετε συνεργαστεί με αγώγιμο ύφασμα και νήμα, αυτό θα είναι ένα πραγματικό ανοιχτήρι ματιών. Το blog του [Maddy] έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις εξερευνήσεις της για τη συγχώνευση υφάσματος και ηλεκτρονικών ειδών και καλύπτει επίσης πράγματα όπως η επιλογή αγώγιμου νήματος.

Ως προαιρετικό χαρακτηριστικό, [Maddymaxey] πρόσθεσε κινητήρες κραδασμών που παρέχουν απτική ανατροφοδότηση στο touchpad της. Ελπίζαμε για ένα βίντεο, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ένα. Ο κώδικας είναι μόνο το παράδειγμα του προγράμματος για τις χωρητικές σανίδες αισθητήρων, αν και μπορείτε να δείτε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης τις προσθήκες για τους απττικούς κινητήρες.

Έχουμε καλύψει τη χλωρίδα πριν, παρεμπιπτόντως. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια γελοία μεγάλη επιφάνεια αφής χρησιμοποιώντας την τομογραφία, αν και η ανάλυση δεν είναι αρκετά καλή για σκοπούς ποντικιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.