Το Google Glass Hack για το Apple Fanboys μπορεί να είχε το καλύτερο τώρα

Εάν είστε οπαδός του υλικού της Apple, η επερχόμενη απελευθέρωση γυαλιού Google πιθανότατα δεν σας ενδιαφέρει πολύ. Αλλά η έννοια είναι ευρέως δροσερή. Εάν θέλετε να έχετε το δικό σας ένα-eyed υπολογιστή ενεργοποιημένο υπολογιστή που τρέχει iOS, τότε αυτό είναι το hack για εσάς. [John] καλεί το Beady-I και δημοσίευσε ένα σύντομο άρθρο βήμα προς βήμα για το πώς το έβαλε μαζί.

Το headpiece εμφανίζεται στα αριστερά. Είναι ένας συνδυασμός ενός ζευγαριού γυαλιών με οθόνες προβολής ενσωματωμένων και ένα ακουστικό τυχερών παιχνιδιών. [John] Αποκόψτε έναν από τους φακούς και αφαιρέστε το υπόλοιπο βραχίονα των γυαλιών. Αυτός ο βραχίονας αντικαταστάθηκε με το πλαίσιο ενός ακουστικού τυχερών παιχνιδιών, το οποίο τώρα τυλίγεται γύρω από το πίσω μέρος του λαιμού του για να βεβαιωθεί ότι η εμφάνιση που δεν πρόκειται να πέσει.

Συνδυάζοντας τα ηλεκτρονικά από τα γυαλιά και τα ακουστικά και τερματίζοντας τις συνδέσεις με ένα βύσμα σύνδεσης, έχει αυτό που ήταν μετά. Ο φακός εμφανίζει αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη και το ακουστικό τυχερών παιχνιδιών τον επιτρέπει να ακούει τον ήχο της συσκευής σε ένα αυτί και να καταχωρήσει την είσοδο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.