Πώς να υποβαθμίσετε το iOS 12 έως 11.4.1 Τελική έκδοση στο iPhone ή το iPad

Uncategorized

Εδώ είναι ακριβώς πώς να υποβαθμίσετε την τελική έκδοση iOS 12 στο iOS 11.4.1 στο συμβατό iPhone, iPad ή iPod αγγίξτε τον καλύτερο τρόπο.

Τώρα που το iOS 12 είναι έξω, καθώς και στην άγρια ​​φύση, είναι εξαιρετικά κατανοητό ότι οι μεγάλες προσφορές ανθρώπων θα θέλουν να δώσουν μια προσπάθεια στην αγορά για να δουν τι πιστεύουν για τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προστεθεί. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μεγάλη σειρά για κάποιον που μπορεί να ενημερώσει το iPhone ή το iPad στο iOS 12, καθώς και τότε επιθυμούν ότι δεν είχαν, για διάφορους λόγους.

Αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι κάτι που σχετίζεται με το jailbreaking, μια εφαρμογή που αρνείται να συμπεριφέρεται ή απλώς μια προτίμηση για κάτι που είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για να είναι. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η υποβάθμιση είναι συνήθως η μόνη λύση, καθώς και είναι εξαιρετικά εφικτή, τουλάχιστον για τώρα.

Με την Apple να συνεχίζει να είναι ένδειξη iOS 11.4.1 Υπάρχει ευτυχώς ακόμα καιρός για να πάρει την υποβάθμιση που αναδύεται. Εάν είστε σε απαίτηση μιας τεχνικής για την εξάλειψη του iOS 12 καθώς και την εγκατάσταση του iOS 11.4.1, εδώ είναι αυτό που απαιτείται στην αγορά για να ξεκινήσετε:

Έναν υπολογιστή εργασίας ή Mac με την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes που έχει εγκατασταθεί.

Τα δεδομένα iOS 11.4.1 για τη συγκεκριμένη συσκευή σας, τα οποία μπορούν να μεταφορτωθούν από εδώ.

Μια κατανόηση ότι μπορείτε να υποβαθμίσετε μόνο από το iOS 11.4.1 από το iOS 12, καθώς η Apple δεν υπογράφει πλέον οποιοδήποτε είδος επιπλέον υλικολογισμικού.

Με όλα αυτά που καλύπτονται, εδώ ακριβώς είναι πώς πηγαίνετε για την εκτέλεση της υποβάθμισης.

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει τα δεδομένα iOS 11.4.1 IPSW όπως συζητήσαμε παραπάνω. Αυτό είναι, κατανοητό, πολύ σημαντικό.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, στο iOS σας Gadget Head to Settings> Icloud> Ανακαλύψτε το iPhone μου καθώς και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας.

Βήμα 3: Στον Mac ή PC σας, ανοίξτε το iTunes καθώς και τη σύνδεση της συσκευής iOS. Θα απαιτήσετε να τοποθετήσετε το gadget σας σε λειτουργία DFU που μπορεί να γίνει με τη συμμόρφωση με αυτούς τους οδηγούς:

iPhone 8, iPhone 8 Plus, ή iPhone X ιδιοκτήτες: λειτουργία DFU στο iPhone X / 8: Εδώ είναι ακριβώς πώς να μπείτε σε αυτό

iPhone 7 ή iPhone 7 Plus ιδιοκτήτες: Εισαγάγετε τη λειτουργία DFU στο iPhone 7 ή στο iPhone 7 Plus, εδώ είναι πώς είναι

Εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή, τότε συμμορφώνεστε με τις οδηγίες εδώ.

Βήμα 4: Με το gadget σας σε λειτουργία DFU καθώς και πίσω στο iTunes, κρατήστε πατημένο την επιλογή που είναι απαραίτητη σε MAC ή τη μετατόπιση που είναι απαραίτητη σε έναν υπολογιστή καθώς και το κλικ στο κουμπί Back iPhone/iPad. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τα δεδομένα IPSW που είναι αυτό που κατεβάσατε νωρίτερα.

Μόλις επιλεγούν τα δεδομένα, αφήστε το iTunes να κάνει το πράγμα που θα περιλαμβάνει επανεκκίνηση του gadget. Όταν γίνει αυτό, είστε όλοι επάνω, καθώς και να τρέξετε με το iOS 11.4 εγκατεστημένο.

Και αυτό είναι όλο που υπάρχει σε αυτό!

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

150+ iOS 12 κρυμμένα χαρακτηριστικά για iPhone καθώς και iPad [Λίστα εκτέλεσης]

Jailbreak iOS 12 / 12.0.1 / 12.1 στο iPhone καθώς και στο iPad [Ενημέρωση κατάστασης]

Λίστα συμβατότητας iOS 12 για συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch

Κατεβάστε το iOS 12 IPSW Links & Ρυθμίστε στο iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter, να μας προσθέσετε στον κύκλο σας στο Google+ ή όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, το Google, το Apple καθώς και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.