Ασύρματη οθόνη μπαταρίας από πόρτα

Καταλαβαίνουμε ακριβώς τι θα περάσει [DAN]. Επάληκον αγόραμε ένα προσιτό ασύρματο κουδούνι καθώς και μαστίζονται από τις μπαταρίες που τρέχουν κάτω. Όταν συμβεί αυτό, η μόνη μέθοδος που καταλαβαίνετε είναι όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να χτυπάτε στην πόρτα, αφού δεν απαντάτε στο κουδούνι. Λοιπόν όχι περισσότερο για [dan]. Έχει αναπτύξει ένα εφεδρικό σύστημα το οποίο οδηγεί την τάση των μπαταριών στη μονάδα Chime.

Μπορείτε να δείτε το μικρό κομμάτι του Protoboard που χρησιμοποίησε για να φιλοξενήσει τον μικροελεγκτή καθώς και το UI. Είναι ένα άτομο Attiny13 μαζί με μια φιλική προς το περιβάλλον LED καθώς και ένα μόνο κουμπί ώθησης. Η έννοια είναι να χρησιμοποιήσετε το ADC του τσιπ για να προχωρήσετε το επίπεδο τάσης του ζεύγους μπαταριών που τροφοδοτούν το χτύπημα. Όταν πέσει κάτω από το 3V, η φιλική προς το περιβάλλον LED θα ανάψει.

Πρώτα απ ‘όλα, επιθυμούμε αυτά τα πράγματα θα περιλαμβάνουν πολύ καλύτερα κυκλώματα τροφοδοσίας. Για παράδειγμα, αντικαταστήσαμε μόνο το CR2032 σε ένα τηλεχειριστήριο της Apple, καθώς και καθορίστηκε η τάση στο 2,7V. Αυτό το απομακρυσμένο καθώς και το κουδούνισμα τρέχουν και από μια πηγή 3V. Δεν μπορούν να γίνουν να εργαστούν μέχρι το 1,8V; Ωστόσο, κατευθύνουμε.

Εκτός από την τάση παρακολούθησης [DAN] REG υπολογίζει επίσης τον αριθμό των χρόνων που έχει το χτύπημα. Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα αναβοσβήνει την καταμέτρηση σε δυαδικό, εκτός και αν πιέσει το κόκκινο κουμπί για να αφαιρέσει τον αριθμό. Αυτό εμφανίζεται στο βίντεο μετά το διάλειμμα. Κρεβάτι που επιθυμεί να καταλάβει ακριβώς πόσες φορές αυτό το πράγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από τη λειτουργία των μπαταριών κάτω.

Σοβαρά όμως, για ένα σπάνια χρησιμοποιούμενο προϊόν όπως αυτό ακριβώς πόσο δύσκολο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τη συγκομιδή του περιβάλλοντος για να βοηθήσετε να αποθηκεύσετε τις μπαταρίες; Κοιτάζοντας μερικούς εσωτερικούς αριθμούς συγκομιδής που δείχνει ότι μπορεί να είναι αδύνατο να ισχύει μόνο αυτό από το φωτοβολταϊκό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.