Πώς να ρυθμίσετε το μηδενικό cam mod στο Samsung Galaxy S8 /S8+

Το Samsung Galaxy S8 δεν είδε πολλές βελτιώσεις στο τμήμα CAM σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, έχει μία από τις καλύτερες κάμερες smartphone γύρω από τις ναυαρχίδες σήμερα. Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι ένα έκκεντρο smartphone, μπορεί πάντα να βελτιωθεί ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις του χρήστη. Για παράδειγμα, ίσως δεν σας αρέσει ο προεπιλεγμένος ρυθμός δυαδικών ψηφίων για τα εγγεγραμμένα βίντεο ή θα θέλατε να τελειοποιήσετε την ποιότητα των JPEG που αποθηκεύονται όταν τραβήξετε μια φωτογραφία. Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν θα προσφέρονται για τους χρήστες. Αυτό θα μπορούσε να αποδοθεί στην αλήθεια ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα τους ενοχλούσαν ποτέ. Ωστόσο, αν είστε ένας από εκείνους που θα ήθελαν, πιθανότατα θα αγαπήσετε το μηδενικό cam mod για το Samsung Galaxy S8 από το XDA Dev Zeroprobe.

Το μηδενικό cam mod επέτρεψε τη χρήση του HDR κατά την εγγραφή σε 4K ή QHD, καθώς και την παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σε όλες τις λειτουργίες CAM. Μερικά από τα άλλα πράγματα που κάνει είναι να αφαιρέσετε το χρονικό όριο 10 λεπτών της εγγραφής βίντεο 4K καθώς και 1080p εγγραφής σε 60fps. Ακολουθεί μια γρήγορη κατάρρευση όλων των χαρακτηριστικών.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή DPI στο Samsung Galaxy S8 καθώς και S8+ [Δεν απαιτείται ρίζα]

HDR για 4K / QHD

Παρακολούθηση αυτόματης εστίασης όλων των τρόπων

Δεν υπάρχουν χρονικά όρια εγγραφής

Αυξημένα bitrates

Αυξημένη ποιότητα JPG για ενιαίες και εκρήξεις.

Εγκαθιστά την τελευταία αναθεώρηση Cam Samsung

Εφέ βίντεο για τρόπους 4K / QHD

Το mod προσφέρεται στον τύπο ενός φερμουάρ που μπορεί να αναβοσβήνει από την προσαρμοσμένη ανάκαμψη TWRP. Ανταλλαγή της εφαρμογής CAM Stock που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας με μια τροποποιημένη έκδοση του με τον αριθμό έκδοσης 7.0.8.0. Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο στις τιμές που ορίζονται από το mod, ο προγραμματιστής παρέχει επίσης μια πληρωμένη εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store. Η εφαρμογή, φυσικά, θα απαιτήσει πρόσβαση root. Η πληρωμένη εφαρμογή διαθέτει μερικές πρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνουν επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μια προεπιλεγμένη εφαρμογή γκαλερί που εμφανίζεται στη διεπαφή CAM. Η άλλη λειτουργία σάς επιτρέπει να επιτρέπετε στο φλας CAM ακόμη και όταν η μπαταρία σας είναι στο 15% ή λιγότερο.

Παρακάτω παρατίθενται οι προεπιλεγμένες τιμές που ορίζονται από το φερμουάρ με το Flashable Mod.

Ποιότητα JPG – 96> 98

Ποιότητα έκρηξης JPG – 92> 98

4K – 48Mbps> 62Mbps

1080P60 – 28Mbps> 36Mbps

1440p – 25Mbps> 32Mbps

1080p – 17Mbps> 22Mbps

720p – 12Mbps> 16Mbps

Αργή κίνηση 240fps – 72Mbps> 100Mbps

Λήψεις

[GooglePlay URL = “”/]

Κατεβάστε μηδενική CAM Modable Zip – Zerocameras8_7080_v2.zip

Επαναφορά αποθεμάτων Samsung Cam – Camera_Restore_S8.zip

Απαιτήσεις

Εάν επιλέξετε να μεταβείτε στη ρίζα της εφαρμογής, θα χρειαστείτε ακόμα ένα ριζωμένο Samsung Galaxy S8 ή S8+

Εάν είστε ευχαριστημένοι απλά αναβοσβήνετε το mod, θα απαιτήσετε επίσης μια εργασία εργασίας TWRP που έχει εγκατασταθεί στο Galaxy S8 σας.

Πώς να ρυθμίσετε το μηδενικό cam mod στο Samsung Galaxy S8 /S8+

Κατεβάστε το φερμουάρ που μπορείτε να αναβοσβήνετε από την ενότητα λήψης παραπάνω, καθώς και να το μεταφέρετε στη συσκευή σας Galaxy S8.

Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας καθώς και να μεταβείτε στη λειτουργία ανάκτησης πατώντας, καθώς και κρατώντας την ένταση του όγκου, το Bixby, καθώς και τα κλειδιά ισχύος μαζί για μερικά δευτερόλεπτα. Απελευθερώστε όλα τα κλειδιά όταν βλέπετε το λογότυπο Android.

Το gadget σας θα πρέπει τώρα να εκκινήσει σε ανάκτηση TWRP.

Μόλις βρεθείτε στην ανάκτηση, επιλέξτε Ρύθμιση καθώς και πλοήγηση στο αρχείο ZIP που κατεβάστηκε.

Επιλέξτε τα δεδομένα καθώς και να το αναβοσβήνετε. Η διαδικασία δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να δείτε ένα κουμπί συστήματος επανεκκίνησης στο κάτω μέρος. Πατήστε σε αυτό για να εκκινήσετε κανονικά το τηλέφωνό σας.

Εάν θέλετε ποτέ να επιστρέψετε στην προηγούμενη κάμερα αποθεμάτων σας, απλά αναβοσβήνετε το φερμουάρ Cam Restore στο TWRP.

Μην χάσετε: Πώς να τροποποιήσετε το CSC στο Samsung Galaxy S8 καθώς και στο S8+

App Camera Mod S8 από Zeroprobe

Όπως ήδη αναφέρθηκε, υπάρχει μια ανεξάρτητη εφαρμογή για το ίδιο mod που προσφέρεται στο Google Play Store. Μόλις χορηγηθεί η πρόσβαση root, μπορεί να σας επιτρέψει να ενημερώσετε την εφαρμογή Cam Stock στην έκδοση 7.0.8.0, καθώς και να την αλλάξετε πίσω στην προηγούμενη έκδοση στο TAP ενός κουμπιού. Όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, επιτρέπει ακόμη και να ανοίξει μια φωτογραφία με οποιοδήποτε είδος εφαρμογής γκαλερί της επιλογής σας αντί της εφαρμογής Samsung Gallery. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν τις δικές τους προτιμώμενες τιμές για την ποιότητα JPG καθώς και το ρυθμό bit σε αναλύσεις 4K, QHD, 1080p 60fps, 1080p, 720p για εγγραφή βίντεο.

Διαβάστε στη συνέχεια
Εγκαταστήστε την εμπειρία Samsung 10 διανυκτερεύσεις στο Galaxy S9, S8 & Σημείωση 9

Leave a Reply

Your email address will not be published.