Ρομποτικά βραχίονα που διαχειρίζεται … .. πόδια;

Οι ημέρες της κυριαρχίας του τρίτου χεριού των εργαστηρίων που θα τελειώσει σύντομα. Για εκείνες τις στιγμές, όταν μόνο ένα τρίτο χέρι δεν αρκεί, ένα τέταρτο είναι εκεί για να σώσει την ημέρα.

Μεταγλωττισμένα Metalimbs καθώς και καθιερωμένα από μια ομάδα από το εργαστήριο [Inami Hiyama] στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο καθώς και τον [μεταπτυχιακό ίδρυμα του σχεδιασμού μέσων ενημέρωσης] στο Keio University, το gadget έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ενώ κάθεται – Όπως ένα σακίδιο – ωστόσο χρησιμοποιεί ενώ παράνομη στάση είναι δυνατή, αν ίσως λίγο αμετάβλητη. Το θεμελιώδες κίνημα διοικείται από τη ρύθμιση του ποδιού – ειδικά οι αισθητήρες που συνδέονται με το πόδι καθώς και το γόνατο – καθώς και το κάμψη των δακτύλων ατόμων ενεργοποιεί τα δάχτυλα του ρομποτικού χεριού. Υπάρχει ακόμη και κάποια απτικά σχόλια ενσωματωμένα για να βοηθήσουν όποιον δεν χρησιμοποιείται για να αξιοποιήσει τα πόδια τους ως όπλα.

Η ομάδα δημιουργεί την επιλογή των προσαρμοσμένων χεριών, αν και μια συνημμένη συγκόλληση σιδήρου μπορεί να μην είναι τόσο ακριβής όσο απαιτείται σε αυτό το στάδιο. Ακόμα, θα ήταν ωραίο να μπορέσετε να χτυπήσετε τον καφέ σας χωρίς να διακόψετε τη δουλειά σας.

Είναι μάλλον αξιοτραζόμενο ότι παίρνουν ένα παραγωγικό μονοπάτι με αυτή την τεχνολογία αντί για την προφανή λύση Super Villain καθώς και την τοποθέτηση λέιζερ στα χέρια των Metalimbs.

[Via / R / Robotics]

Leave a Reply

Your email address will not be published.