Το Aokp Kitkat Nightlies τώρα στο διαδίκτυο για το Nexus καθώς και για μια σειρά από άλλα gadgets

αυτό το νέο έτος καθώς και τα Χριστούγεννα μας φέρνει μερικά πραγματικά φανταστικά δώρα, δημοσιεύστε τα νέα του τελικού 4.3 ορόσημο καθώς και τα σχέδια για 4.4 κυκλοφορίες τώρα, τώρα Έρχεται την ημέρα που σφραγίζουμε όταν οι πρώτες απεργίες της πρώτης παλίρροιας του AOKP (Android Open Kang Project) Nightlies με βάση το KitKat 4.4. Περίμενες; Ειλικρινά, ήμουν αρκετά αποφασισμένος γι ‘αυτό.

Η πρώτη παρτίδα κυκλοφόρησε για αρκετές συσκευές κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy Nexus, η οποία εγκαταλείφθηκε δυστυχώς από την Google για υποστήριξη 4,4 καθώς και άλλες συσκευές μεσαίου επιπέδου. Παρακάτω είναι η λίστα:

Nexus 5

Nexus 4

Nexus 10

Nexus 7 (2013)

Γαλαξία Nexus

Galaxy S3 (Verizon, AT & T, T-MO, USC)

Galaxy S4 (Verizon, Sprint, T-Mo, USC)

Galaxy Note 2 (ATT, T-MO, LTE-Intl.)

HTC ONE (ATT, Verizon, Sprint, T-Mo, Intl.)

Xperia Z, ZL

Xperia t

Xperia v

Nightlies για τα υπόλοιπα υποστηριζόμενα gadgets θα κυκλοφορήσει όπως όταν είναι έτοιμο. Έτσι, τώρα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το KitKat με τα ειδικά χαρακτηριστικά του AOKP. Δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά από την έκδοση 4.3 να συμμορφώνονται, ωστόσο, θα συγχωνευθούν σύντομα με το πέρασμα του χρόνου. Οι λήψεις του ROM για το gadget σας καθώς και για τα αντίστοιχα gapps ενδέχεται να ανακαλυφθούν εδώ σε αυτή τη σελίδα. Είναι εξαιρετικά προτεινόμενο να κάνετε ένα συνολικό σκουπίστε. Θα πρέπει να έχετε μια προσαρμοσμένη θεραπεία εγκατεστημένη στην αγορά για να αναβοσβήνει αυτό το ROM.

Γκαλερί οθόνης

Οδηγίες

Αυτές είναι τυπικές κατευθύνσεις για το TWRP καθώς και για τις ανακτήσεις CWM αντίστοιχα.

TWRP

Επανεκκινήστε τη λειτουργία επούλωσης

Πατήστε το σκουπίστε καθώς και επιθεωρήστε το Dalvik-Cache, την cache, τα δεδομένα, το σύστημα.

Πατήστε στο ρύθμιση καθώς και να επιλέξετε το αρχείο zip ROM. Σύρετε το κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβοσβήνει.

Πατήστε στην εγκατάσταση, για άλλη μια φορά, καθώς και επιλέξτε το αρχείο ZIP GAPPS. Σύρετε το κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβοσβήνει.

Πατήστε στην επανεκκίνηση καθώς και στο σύστημα

CWM

Επανεκκινήστε τη λειτουργία επούλωσης

Σκουπίστε τα δεδομένα/επαναφορά εργοστασίου

Σκουπίστε το διαμέρισμα cache

Μεταβείτε στο Mounts καθώς και στην αποθήκευση καθώς και στο στυλ /εκκίνηση καθώς και το στυλ /σύστημα

Μεταβείτε για να ρυθμίσετε το Zip από το SDCard καθώς και στη συνέχεια να επιλέξετε το ZIP από το SDCard, τώρα επιλέξτε το αρχείο zip ROM.

Μεταβείτε για να ρυθμίσετε το Zip από το SDCard καθώς και στη συνέχεια να επιλέξετε ξανά το Zip από το SDCard, επιλέξτε τώρα το αρχείο ZIP GAPPS.

Επανεκκινήστε το σύστημα τώρα

Έχετε ήδη αναβοσβήνει το τρέχον Aokp KitKat με βάση το βράδυ στο Android σας, ευγενικά πάρτε πολύ χρόνο για να βάλετε σε σχόλια γι ‘αυτό, τι πολύ περισσότερο περιμένετε από αυτό τις επόμενες ημέρες;

Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε το επιτόκιο

ROM Review: Purity 4.4.2 ROM για το Google Nexus 4

[ROM NEXUS 4] Paranoid Saberdroid ROM Review

Το AOSPA 4.0 Beta αναπτύσσεται τώρα που προσφέρεται τώρα για συσκευές Nexus- λήψη τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.