Το Wall-O-Tron, ο διαδραστικός τοίχος αναρρίχησης βράχου

τον περασμένο Απρίλιο, οι Hackerspaces γύρω από τη χώρα έλαβαν ένα δώρο από το Redbull για την πρόκληση δημιουργίας τους. Οι ομάδες Hackerspace χρεώθηκαν για τη δημιουργία, «κάτι με τα LED» και αφήστε να χαλαρώσετε στο εργαστήριά τους για μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και να χτίσουν κάποια εκπληκτικά πράγματα. Φυσικά, η Redbull δεν μπορούσε να φέρει όλες τις ομάδες στο Big Apple και μερικά έκτακτα έργα έμειναν από το δρόμο στο σπίτι τους Hackerspace.

Ένα τέτοιο έργο ήταν το wall-o-tron από την ομάδα κουνέλι και η εσωτερική βάση για τα tymkrs. Είναι ένα σημαντικό τοίχο ενσωματωμένο με τα LED που μετατρέπουν έναν κοινό τοίχο αναρρίχησης σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται Wallsweeper – ανεβείτε σε μια διαδρομή προς το φωτισμένο Hold, αλλά μην αγγίζετε το “Hot Rock” ή το παιχνίδι σας έχει τελειώσει.

Το χέρι διατηρείται από πάνω από 300 λυχνίες LED που συνδέονται με υπολογιστή Linux. Το σημάδι πάνω από τον τοίχο ελέγχεται από τον ενεργοποιητή του Turbull του Redbull και τα γράμματα των γιγαντιών «τοίχων-O-Tron» είναι σημαντικά κομμάτια αφρού με πέντε μέτρα LED RGB ενσωματωμένα μέσα.

Ένα καταπληκτικό έργο με τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί στο μέλλον με πολλά περισσότερα παιχνίδια. Καλύτερο για το βράχο αναρρίχηση παιδική χαρά που βρίσκεται στο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.