Εκτύπωση καθώς και προγραμματισμός ενός αυτοδύναμου

Το προσωπικό Hackaday δεν βρίσκεται σε συμβόλαιο σε 3D εκτυπωτές. Μερικοί από εμάς είναι εξαιρετικά ενθουσιώδεις, μερικοί είναι αδιάφοροι, καθώς και κάποια ερώτηση τι γίνεται αν είναι τόσο ευεργετικά όσο η διαφημιστική εκστρατεία τους κάνει να ακούγονται. Ωστόσο, σκεφτόμαστε ότι το ρομπότ αυτόματης εξισορρόπησης του Jason Dorweiler] είναι τόσο ισχυρή κατάσταση όπως οποιοσδήποτε τύπος αυτής της εκτύπωσης 3D πρέπει να είναι για όλους!

Μην μας πάρετε λάθος. Μας αρέσει η δουλειά ρομπότ μόνο για να είμαι ένας μεγάλος αυτο-εξισορροπητής. Βλέποντας το πράγμα που στέκεται μόνος του (βίντεο μετά το διάλειμμα) που χρησιμοποιεί ένα Arduino με επιταχυνσιόμετρο καθώς και οι αισθητήρες gyrosce είναι καθαρή νίκη. Ωστόσο, κάθε φορά που βλέπουμε αυτά, πιστεύουμε πάντα για όλη τη μηχανική κατασκευή που πηγαίνει σε αυτό. Ωστόσο, κοιτάξτε το πράγμα. Είναι απλά τυπωμένα μέρη καθώς και μερικούς ξύλινους πείρους! Ακριβώς πόσο απλό είναι αυτό;

Σίγουρα, πρέπει να έχετε πρόσβαση στον εκτυπωτή, πρέπει να είναι καλά βαθμολογημένη, καθώς και τότε πρέπει να κάνετε τα στυλ να εκτυπωθούν. Ωστόσο, αυτά τα εμπόδια γίνονται πολύ πιο εύκολα να απαλλαγούμε από κάθε μέρα. Μετά από όλα, δεν υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δεν θέλουν να μην θέλουν τίποτα περισσότερο από το να δείξουμε το makerbot / prepap / etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.