Η Javascript Art βρίσκεται στη διεύθυνση URL

[Alexander Reben] κάνει την τεχνική τεχνική, καθώς και τώρα να σας παρακινήσει να κάνετε το ίδιο ακριβώς – μέσα σε μια διεύθυνση URL. Το τέχνασμα; Κάνοντας τον κώδικα λίγο επαρκές για να διαμορφώσει το τμήμα δεδομένων ενός συνδέσμου. Εκτός από να βοηθήσει με αυτό, έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που ασυμπίεσε, καθώς και να περιπλανηθεί κώδικα από τη διεύθυνση URL καθώς και την εισάγει στο HTML στη μύγα. Ο ιστότοπός του ισχύει ουσιαστικά ή un – εφαρμόζει όλες τις τεχνικές της JS Minification στη διεύθυνση URL, καθώς και να το μετατρέπεται σε περιεχόμενο.

Έτσι, για παράδειγμα, https: //4qr.xyz/c/? Ejzzsm3jyvcizy_ksveyeavxjbd4 ασυμπίεσε σε μια ιστοσελίδα που δηλώνει “Hello World!”. Ωστόσο, η διασκέδαση αρχίζει πραγματικά όταν αρχίζετε να κωδικοποιείτε την “Art” στο JavaScript ή HTML5. Υπάρχουν μερικά παραδείγματα στη γκαλερί ιδανική τώρα, ωστόσο [Αλέξανδρος] θέλει να συνεισφέρετε τη δική σας. Το banner είναι από αυτόν τον σύνδεσμο.

Κάτι μας χτυπά ως ψαράς για τη διέλευση του JS Code Optaquely σε συνδέσμους, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι η URL αποκωδικοποιεί στον διακομιστή [Alexander], δεν βλέπουμε ακόμα την επίθεση του XSS ακόμα. Εάν μπορείτε να ανακαλύψετε το ζήτημα της ασφάλειας με αυτή τη ρύθμιση, ή πολύ καλύτερα ακόμα αν συμπληρώσετε ένα μεγάλο κινούμενο σχέδιο, ας καταλάβουμε στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.