Προσθήκη επίμονης μνήμης καθώς και Ethernet σε μηχανές arcade vintage

Εάν είστε κανονικός αναγνώστης, είστε σίγουρα εξοικειωμένοι με τον χάκερ [sprite_tm]. Έχει συνεργαστεί με τους συναδέλφους μέλη του Tkkrlab Hackerspace για να προετοιμαστούν τα πράγματα για το επίσημο μεγάλο τους άνοιγμα στις 28 Μαΐου, καθώς και να συνθέτουν για να μοιραστούν μια δουλειά που μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε για να κλωτσήσει τα πράγματα μακριά.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών τους, έχουν αποκαταστήσει την άρθρωση με όλα τα είδη καλών καλών καλών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων πολλών εργαλείων καθώς και του συλλόγου Club, εκτός από ένα vintage «1943» arcade cabinet. Το παιχνίδι είναι ένα αγαπημένο της ομάδας, αν και κάθε φορά που η δύναμη είναι απενεργοποιημένη, χάνει όλες τις σκληρές υψηλές βαθμολογίες. [SPRITE_TM] Κατάλληλο θα μπορούσε να ενισχύσει το σημερινό μητρώο βαθμολογίας βάσει χαρτιού, οπότε έβγαλε το διαθέσιμο μηχάνημα για να δει τι μπορεί να γίνει.

Χρησιμοποίησε ένα AVR για να χτυπήσει στην πλακέτα Z80 του μηχανήματος του μηχανήματος, που τον επιτρέπει να ελέγξει καθώς και να συνθέσει σε ολόκληρη τη μνήμη RAM του παιχνιδιού κάθε φορά που ευχαρίστησε. Αυτό τον επέτρεψε να κρατήσει τις καρτέλες στις υψηλές βαθμολογίες, να τις αποκαθιστώντας στη μνήμη κάθε φορά που το μηχάνημα τροφοδοτείται ξανά. Η προσθήκη του AVR επίσης επέτρεψε να προσθέσει μια διασύνδεση TCP / IP, η οποία χρησιμοποιείται για να στείλει υψηλά αποτελέσματα στο Twitter κάθε φορά που κάποιος κτυπά το προηγούμενο αρχείο.

Η αρθρωτή βρύση του λεωφορείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη υλικού που βασίζεται σε z80, οπότε αν έχετε κάποιες vintage συσκευές που βρίσκονται γύρω, βεβαιωθείτε ότι έχετε κουνηθείτε δίπλα στο site του για μια πιο λεπτομερή ματιά στη διαδικασία ανάπτυξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.