Απελευθερώστε τη λογική σας με το παιχνίδι παζλ λέιζερ για το Android

Uncategorized

Game WALW, κατάλαβα ότι το Android ως λειτουργικό σύστημα έχει γίνει κατανοητό για την εξατομίκευση του εκτός από την πρωτοτυπία του, καθώς υπάρχουν δισεκατομμύρια smartphones σε όλο τον κόσμο που τρέχουν το Android OS στον πυρήνα του. Είναι επίσης κατανοητό ότι περίπου το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού διαχειρίζεται ένα smartphone το οποίο βασίζεται στο Android που μιλά για τη δημοτικότητα του Android OS. Ωστόσο, δεν είναι κάθε smartphone Android σε όλο τον κόσμο, καθώς αισθάνεται ακριβώς όπως και τα iPhones. Ο λόγος για αυτό είναι ότι υπάρχουν διαφορετικοί ΚΑΕ που καθορίζουν τα smartphones τους με το Android ως λειτουργικό τους σύστημα, καθώς το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα καθώς και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί τα δικαιώματα ασφαλιστικής διεκδίκησης.

Τώρα, υπάρχουν εκατομμύρια εφαρμογές που προσφέρονται στο Google Play Store, το οποίο είναι το προεπιλεγμένο κατάστημα για τη λήψη εφαρμογών ακριβώς όπως το Apple App Store για συσκευές iOS. Εκτός από τις γενικές εφαρμογές, μπορούμε επίσης να ανακαλύψουμε διαφορετικά παιχνίδια στο Google Play Store, τα οποία βασίζονται στη δράση, τη λογική, τις δεξιότητες καθώς και άλλες ταξινομήσεις καθώς και ένα τέτοιο παιχνίδι που χρειάζεται λογική έχει αξιολογηθεί από εμάς κάτω από το οποίο είναι κατανοητό ως Παιχνίδι παζλ λέιζερ για το Android και η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από τον Viktor Bohush.

Μόλις κατεβάσετε καθώς και να ρυθμίσετε το παιχνίδι παζλ Lazer Board, θα πρέπει να πατήσετε την εφαρμογή καθώς και να ανακατευθύνετε απευθείας στην οθόνη του σπιτιού της εφαρμογής καθώς και δεν θα δείτε κανένα είδος οθονών πασπαλίζουσας ή Άλλες οθόνες. Η οθόνη του σπιτιού του παιχνιδιού παζλ του Lazer Board μπορεί να δει από την εικόνα που έχουμε συνδεθεί κάτω από το σημείο. Επίπεδα του παιχνιδιού που θα πρέπει να αφαιρέσετε στην αγορά για να προχωρήσετε περαιτέρω. Στο επάνω δεξιά, θα δείτε ότι υπάρχουν δύο κουμπιά. Τώρα, το πρώτο κουμπί είναι το κουμπί κοινής χρήσης καθώς και αν κάνετε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση, θα μπορείτε να μοιραστείτε την εφαρμογή με τους καλούς φίλους σας μέσω της προτιμώμενης εφαρμογής σας όπως φαίνεται παρακάτω.

Εκτός από το κουμπί κοινής χρήσης, υπάρχει επίσης ένα κουμπί με ένα σημάδι μπλοκ που είναι το σημάδι με το οποίο μπορείτε να εξαλείψετε τις διαφημίσεις. Τώρα, αν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, θα πρέπει να συνολικά μια αγορά Rs. 65 σε INR ή $ 1 για την εξάλειψη των διαφημίσεων εντελώς από το παιχνίδι όπως φαίνεται από κάτω

Τώρα, αν προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι κάνοντας κλικ στο 1 από την οθόνη του σπιτιού τότε θα δούμε το επίπεδο 1 του επιτραπέζιου παιχνιδιού Lazer που έχει συνδεθεί μέσω ενός οθόνου κάτω παρακάτω

Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αλλάξετε το πλακάκι κλίση σε μια τέτοια ρύθμιση ώστε η δέσμη λέιζερ που προέρχεται από τη φώτα αγγίζει τον λαμπτήρα που έχει τοποθετηθεί σε διαφορετικό κεραμίδι. Με αυτόν τον τρόπο, θα πάτε στο επόμενο επίπεδο, καθώς και θα σας απονεμηθούν κατάλληλα αστέρια από τα τρία που θα επιλέξουν με βάση τον αριθμό των κινήσεων που παίρνετε για να συνολικά το επίπεδο όπως φαίνεται παρακάτω.

Δεν λείπει
5 Τα καλύτερα βαρύτερα παιχνίδια για το Android | 2019 έκδοση

Μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου 1, πηγαίνετε στο επίπεδο 2 όπως φαίνεται από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο θα έχει πολύ περισσότερες δυσκολίες από το πρώτο επίπεδο καθώς και το παιχνίδι θα γίνει πιο δύσκολο με τα διαδοχικά επίπεδα όπως φαίνεται παρακάτω

Εκτός από αυτό, θα παρατηρήσετε επίσης ότι τα επίπεδα μέσα στο παιχνίδι γίνονται πιο σκληρά καθώς και πιο σκληρά καθώς περνάτε τα επίπεδα, καθώς έχουμε συνδέσει ένα στιγμιότυπο οθόνης από το επίπεδο 14 που έχει επιλυθεί παρακάτω.

Έτσι, θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τις 3 συμβουλές σας, καθώς και με προσοχή, καθώς θα τις απαιτήσετε στα υψηλότερα επίπεδα. Διαφορετικά, υπάρχει επίσης ένα κουμπί αξιοποίησης υπαινιγμών που μπορεί να φανεί από πάνω. Υπάρχουν 3 συμβουλές που θα απονεμηθούν σε ένα άτομο ενώ παίζετε την εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει την υπηρεσία σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο, ανακαλύψαμε ότι εάν επιλέξουμε την επιλογή Usint Opint, τότε η υπηρεσία θα παραμείνει στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, μετά την οποία εξαφανίζεται, έτσι ώστε ένα άτομο να πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης για να δει την ακριβή υπηρεσία για ένα δύσκολο επίπεδο.

Επίσης, εάν οι 3 συμβουλές που προσφέρονται αρχικά σε κάθε άτομο έχουν ολοκληρωθεί τότε υπάρχει επίσης μια επιλογή για αγορά συμβουλών. Τώρα, υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε 10 συμβουλές για INR 65 ή $ 1, 25 συμβουλές για INR 130 ή $ 2, καθώς και 50 συμβουλές για INR 190 ή $ 3 όπως φαίνεται παρακάτω.

Το gameplay του παιχνιδιού παζλ του Lazer είναι εξαιρετικά εύκολο αλλά ενδιαφέρον, καθώς και τα επίπεδα γίνονται πιο σκληρά καθώς και σκληρότερα καθώς μετεγκατάσταση προς τα πάνω. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι για εντελώς δωρεάν από το Google Play Store, καθώς και επίσης συμπεριλάβαμε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας

[GooglePlay URL = “”/]
Επίσης, εάν έχετε οποιονδήποτε τύπο αμφιβολιών σχετικά με το επιτραπέζιο παιχνίδι Lazer τότε μπορείτε να σχολιάσετε τα ερωτήματά σας παρακάτω, καθώς θα απαντήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Διαβάστε στη συνέχεια
Διοίκηση Android Ram Suggnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.