Ένας τηλεπικοινωνιακός, αυτόνομος χαρταετός παράγει δύναμη

Uncategorized

Η δημιουργία ισχύος από τον άνεμο είναι εύκολη – απλά κολλήστε έναν ανεμόμυλο σε έναν πόλο και να επισυνάψετε μια γεννήτρια. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δροσερό, αν και [Adrien] και η ομάδα του από το ανώτερο σχέδιο του σχεδιασμού χρησιμοποιεί έναν αυτόνομο ελεγχόμενο χαρταετό για να δημιουργήσει δύναμη

Η βασική ιδέα της δημιουργίας ηλεκτρικής ενέργειας από έναν χαρταετό είναι να το πετάξει γύρω στο σχήμα-οκτώ, ενώ χαλαρώνει τη γραμμή χαρταετών από ένα καρούλι. Οι πολύ ισχυρές δυνάμεις στις γραμμές χαρταετών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν μια γεννήτρια που προμηθεύει την ισχύ για την επαναφορά του χαρταετού πίσω σε χαμηλότερη γωνία επίθεσης. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα θεωρητικής ισχύος του Kite Adrien] για μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί αυτό.

Αυτή τη στιγμή, η [Adrien] και η ομάδα του έχουν μια βασική εξέδρα που έχει συσταθεί για να δημιουργήσει δύναμη και πετούν το χαρταετό με ένα joystick. Οι ενημερώσεις έρχονται και μπορείτε να δείτε το βίντεο του Kite RC σε δράση μετά το διάλειμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.