Ο Carma Controller κάνει το Reddit ένα παιχνίδι

[Will] αρέσει το Reddit τόσο πολύ που χτίστηκε αυτόν τον ειδικό ελεγκτή που τον επιτρέπει να παίξει την κοινωνική ιστοσελίδα σαν ένα βιντεοπαιχνίδι.

Ορίζει τον ελεγκτή του Κάρμα. Σε αυτή την περίπτωση, το «Κάρμα» αναφέρεται στην ικανότητα να συσσωρεύεται ένας μεγάλος αριθμός καθαρών ψήφων σε μια reddit post. Η συσκευή διαθέτει επτά κουμπιά που είναι όλα όσα χρειάζονται για να ψηφίσουν προς τα πάνω και προς τα κάτω, περιηγηθείτε πάνω και προς τα κάτω στις λίστα reddit, τις εικόνες, καθώς και ανοικτές και κλείνουν νέες καρτέλες για την ενότητα Σχόλια. Αναρωτιόμαστε αν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο στην πηγή Post;

Ένας από τους λόγους που διαθέτουμε αυτό είναι ότι είναι μόνο το δεύτερο πρόγραμμα ηλεκτρονικής [Will]. Εάν εξακολουθείτε να είστε απρόθυμοι να πάρετε τα χέρια σας βρώμικα ελπίζουμε ότι αυτό λειτουργεί ως έμπνευση. Ξεκίνησε με την οικοδόμηση της πρώτης έκδοσης σε ένα κούνημα του Protoboard. Ο μικροελεγκτής Digispark που βλέπει στην κορυφή διαβάζεται από το δίκτυο του κουμπιού και επικοινωνεί με τον υπολογιστή μέσω USB. Μόλις αποδειχθεί ο σχεδιασμός, είχε κάποια βοήθεια χάραξη αυτού του κυκλώματος που είναι έκδοση 2. Το εμφανίζεται στο κλιπ μετά το άλμα.

Εάν απλά θέλετε κάποια κουμπιά για την ψηφοφορία, πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το έργο που περιλαμβάνει ένα 3D τυπωμένο περίβλημα και καλύμματα κουμπιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.