Το XOSCILLO μετατρέπει τον Arduino σε ένα παλμογράφο

αν δεν έχετε έναν παλμογράφο που θα εκπλαγείτε ακριβώς πόσες φορές ανακαλύπτετε τον εαυτό σας χρειάζεστε ένα. Ωστόσο, αν έχετε ένα Arduino στο χέρι, την επόμενη φορά που μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε με αυτή τη σουίτα εφαρμογής λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα συμβούλιο προόδου ως εισόδους παλμογράφου. Η εργασία ονομάζεται XOSCILLO, καθώς και επιτρέπει σε ένα Arduino, ή έναν παλμογράφο USB Parallax, να ανιχνεύσει τα σήματα ενώ ένας υπολογιστής έχει τη βαριά ανύψωση.

Το Arduino μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο και τέσσερα κανάλια εισόδου στα 7 kHz. Είναι δυνατό να ανιχνεύσετε επτά μηνύματα σε 4 kHz επίσης. Ωστόσο, η κύρια λειτουργία που έπιασε το μάτι μας είναι η ικανότητα να χρησιμοποιεί μια σειρά από αρδούνο πίνακες ταυτόχρονα στην ενίσχυση του αριθμού των καναλιών που προσφέρονται σε εσάς.

Χορηγείται, αυτό είναι αρκετά υποτονικό για πολλές ψηφιακές ηλεκτρονικές ανάγκες αντιμετώπισης προβλημάτων. Ωστόσο, τουλάχιστον είναι κάτι που μπορείτε να τραβήξετε όταν απλά δεν έχετε οποιοδήποτε είδος άλλων εννοιών σχετικά με το τι συμβαίνει με το πρωτότυπο κύκλωμα. Είμαστε σίγουροι ότι νωρίτερα ή αργότερα θα σπάσετε καθώς και να αγοράσετε ένα κατάλληλο μυστικισμένο παλμογράφο. Μετά από όλα, το Arduino σας είναι πιθανότατα ήδη ήδη καταλαμβάνεται ως ένα Sniffer I2C.

[Ευχαριστώ Αδάμ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.