Ο Microsoft Math Solver είναι η μόνη εφαρμογή μαθηματικών που θα χρειαστείτε ποτέ

η ανησυχία των αριθμών δεν πηγαίνει ποτέ μακριά. Από τις γραμμικές και τετραγωνικές εξισώσεις σε πολύ πιο περίπλοκα όρια και διαφοροποίηση, είχα πάντα μια δύσκολη στιγμή να τα χειριστείς. Και, αν πετάξατε στο ίδιο πλοίο με το δικό μου, τότε έχω κάποια καλά νέα για εσάς. Η Microsoft ξεκίνησε πρόσφατα την εφαρμογή Math Solver, η οποία είναι σε θέση να επιλύσει όλα τα διαφορετικά είδη μαθηματικών προβλημάτων. Αυτό κυμαίνεται από γραμμικές έως διαφορικές εξισώσεις έως όρια και συνέχεια και ακόμη και πέρα ​​από αυτό. Δοκίμασα διάφορα σύνθετα μαθηματικά ερωτήματα και η εφαρμογή κατάφερε να εντυπωσιάσει κάθε φορά. Ας δούμε τώρα πώς να εξαγάγετε το μέγιστο όφελος από αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε την εφαρμογή 5 καλύτερων μαθηματικών για χρήστες Android.

Εφαρμογή Microsoft Math Solver

Σάρωση vs draw vs τύπου
Η εφαρμογή Microsoft Math Solver επιτρέπει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να τροφοδοτήσετε την ερώτησή σας. Θα μπορούσατε απευθείας να σαρώσετε την ερώτηση μέσω του ενσωματωμένου σαρωτή ή ακόμα και στην ερώτησή σας στην οθόνη. Είναι το τελευταίο χαρακτηριστικό που με άφησε να χτυπήσει. Δοκίμασα πολλές διαφορετικές εφαρμογές Solver Maths. Αλλά σχεδόν κανείς δεν κατάφερε να προσφέρει αυτή τη λειτουργία. Ο τρίτος και τελικός τρόπος διατροφής της ερώτησής σας στον Microsoft Math Solver είναι μέσω του ενσωματωμένου μαθηματικού πληκτρολογίου. Μιλώντας για τα πληκτρολόγια, εδώ είναι οι κορυφαίες 5 εφαρμογές πληκτρολογίου του τρέχοντος έτους.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το κανονικό πληκτρολόγιο σας, με διάφορες ενσωματωμένες μαθηματικές λειτουργίες. Επιπλέον, εάν η εφαρμογή δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την ερώτησή σας, θα σας μεταφέρει άμεσα στο αποτέλεσμα αναζήτησης του Bing στο ίδιο θέμα. Τώρα που γνωρίζετε πλήρως την υπολογιστική της ισχύ, ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε τη χρήση της εφαρμογής.

Διαδικασία ρύθμισης εφαρμογής

Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε την εφαρμογή Microsoft Math Solver από το Play Store.

Μετακινηθείτε στις οδηγίες και κατευθυνθείτε στην οθόνη καλωσορίσματος.

Θα σας προσφερθεί τώρα με τρεις διαφορετικές μεθόδους για να τροφοδοτείτε τις ερωτήσεις σας. Όλα αυτά τα τρία (δηλ. Σάρωση, ισοπαλία και τύπο) υπάρχουν στην κορυφή της ράβδου.

Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο και απλά περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή θα σας δώσει την υπηρεσία στο πρόβλημα.

Μην χάσετε: Η Microsoft ξεκινά την εφαρμογή Office Android για δημόσια προεπισκόπηση

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τα ολοκληρωμένα βήματα αυτής της λύσης. Εκτός από αυτό, εάν ένα γράφημα είναι δυνατό αυτής της ερώτησης, η Microsoft Math Solver θα σας προσφέρει αυτόματα και αυτό. Ακόμη περισσότερο, θα σας τροφοδοτήσει με μαθήματα βίντεο που σχετίζονται με το πρόβλημά σας. Εάν τα βίντεο δεν είναι αυτά που ψάχνετε, τότε θα παρέχονται και έννοιες κειμένου στο θέμα σας. Αυτό είναι απλά εκπληκτικό, τουλάχιστον.

Έτσι, αυτό ήταν για το microsft math solver που νομίζω ότι είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή μαθηματικών για το Android. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή για το σκοπό αυτό και θα εξετάσετε έναν διακόπτη μετά από να περάσετε από τον οδηγό μας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε το επόμενο: Top 8 ξεχωριστές εφαρμογές Android που πρέπει να δοκιμάσετε

Leave a Reply

Your email address will not be published.